Een dag voor kopers in Frankrijk

Dit jaar organiseert Maison en France ook een Kasteeldag in Belgie! Op zondag 26 maart 11.00 tot 17.00 uur zijn kopers en actieve dromers van een huis in Frankrijk van harte welkom in Kasteel Diepensteyn in Steenhuffel, mooi centraal gelegen tussen Gent, Antwerpen en Brussel.

Een uniek evenement waarop u zich in de prachtige kasteelzalen van Kasteel Diepensteyn kunt oriënteren. Maak kennis met diverse aanbieders, bezoek de seminars en ontmoet anderen die ook hun droom willen realiseren.

U droomt van een huis in la Douce France? Start de realisering daarvan in Kasteel Diepensteyn! 


037

Een informatieve dag met... 

  • Aanbieders van onroerend goed
  • Projectontwikkelaars in Frankrijk
  • Bouwers van villa's in Frankrijk
  • Seminars van diverse experts 


Entree

Entreetickets zijn verkrijgbaar voor € 12,50 p.p. (kinderen t/m 16 jaar gratis). Online kunt u ze echter al vanaf 1 februari voordelig bestellen voor slechts € 10,- 

Abonnees van Maison en France en Côte & Provence ontvangen een kortingscode voor een gratis entreeticket (1 tickets per abonnement) en 25% korting op additionele tickets voor familie en vrienden.  


Profiteer van gratis entree!

Nog geen abonnement op Maison en France of wilt u misschien uw abonnement op één van de andere Franrkijkmagazines voordelig uitbreiden? Profiteer direct en neem nu een abonnement voor slechts € 28,50 

  foto-3     SAM 0313 klein      MG 0747                               

a45afabd-c61c-4a34-82d8-589289ec81ef 

                                                  

top