Exposanten en Presentaties

Tijdens de Maison en France Kasteeldag kunt u uitgebreid kennis maken met diverse exposanten en verschillende presentaties volgen gedurende de middag:

Exposanten

6177452536 ffe9b7a842 m

De volgende exposanten hebben zich al vroeg aangemeld:

  • B&D France  - Makelaar voor Provence en Zuidwest Frankrijk
  • Bosscher-Advies - Juridisch advies voor kopers en eigenaren.
  • Centre Français – Néerlandais - Taalcursussen waaronder specifiek voor kopers in Frankrijk
  • Hypotheek & Buitenland - Financiering van uw huis in Frankrijk
  • Kamp Buitenland Verbouwing - Voor grote en kleine verbouwingen in Frankrijk
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Appartementen en huizen in een kasteel aan de Normandische kust.
  • Maison des Maitres - Architecten, bouwkundige begeleiding, vergunningen en inspecties
  • Talen voor Talent - Frans leren door 'Frans' te zijn met Sylvain Lelarge
  • Verthuizen - Een woning vinden in de Drôme, Vaucluse of Ardèche.
De meeste exposanten zullen zich in september/oktober inschrijven. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief, Facebook en Twitter. 
 

IMG 7459 verkleindVerenigingen

Verenigingen van landgenoten in Frankrijk maken er ook een 'Nederlandse' dag van voor hun leden die dit najaar in Nederland zijn. En voor iedereen die overweegt om lid te worden en/of meer wil weten over hun regio. Nu al is zeker dat deelnemen:
Meer verenigingen zullen volgen in aanloop naar 26 november.
 
Presentaties

seminar kasteeldag
In de loop van september zullen hier de presentaties 

verschijnen die door verschillende experts zullen worden gegeven gedurende de Maison en France Kasteeldag. In elk geval kunt u rekenen op presentaties over:

- (Her)financiering van uw huis in Frankrijk - Albertjan Massier

- Actuele fiscaal-jurisiche aspecten van het wonen in Frankrijk - Mireille Bosscher

- Le français, c'est la clé - Sylvain Lelarge

- Een woning vinden in Zuid-Frankrijk - Marieke van Bezeij 

Meer presentaties volgen


Muziek

MG 2602SHOPVanaf 15.00 zal de Kasteeldag muzikaal opgeluisterd worden door Tess et les Moutons, een Franse band uit Den Haag.

Geïnspireerd door de onverstaanbare eerste vakantieliefdes aan de Côte d'Azur. Door het oorverdovende geraas en gedonder van de Parijse metro. Door de zwoele smaak van Merlot en de geur van crêpes Nutella. Door Bouquinistes langs de Seine en de nostalgische klanken van een accordeonist op Pont Neuf. Door de naïviteit van Amélie Poulain. Maar vooral door de passie en de overgave waarmee grootheden als Piaf, Brel en nu ook Stromae de wereld kennis lieten maken met Franstalige muziek. Lezers van En Route kennen Tess ook van haar artikelen over de Franse muziek. 

Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Volg dan Maison en France op Facebook, Twittter of abonneer u op onze nieuwsbrief! Heeft u zelf interesse om te exposeren als bedrijf of particulier, neem dan even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. 

top