Exposeren

Voor bedrijven en particulieren

beursimpresse grootKopers en eigenaren van een huis in Frankrijk ontmoeten? Uw eigen relaties uitnodigen voor een informatieve en inspirerende dag? De Maison en France Kasteeldag is dé jaarlijkse gelegenheid om dat zeer gericht en dus voordelig te doen.

Meedoen met een eigen tafel in één van de kasteelzalen?  Een presentatie/seminar (in overleg en indien capaciteit) m.b.t. uw expertise? Uw relaties uitnodigen met een kortingscode van 50% op de entreeprijs?

Dat alles kan voor onze vaste partners al vanaf € 400 (aanbieders onroerend goed), resp. € 250 (dienstverleners/adviseurs/particuliere verkopers). Bent u (nog) geen vaste adverteerder of abonnee? Dan zijn de kosten resp. € 750 en € 400. 

Voor verenigingen en netwerken van Nederlanders in Frankrijk

Sinds vorig jaar nodigen we ook verenigingen in Frankrijk uit om er een jaarlijkse 'Nederlandse' dag voor hun leden van te maken. Interesse om uw vereniging eens extra profiel te geven met een eigen gratis tafel (incl. een eventuele presentatie) en korting op de toegang voor leden? Neem contact op.

Voor verenigingen van eigenaren in Frankrijk

Dit jaar heten we ook verenigingen van eigenaren hartelijk welkom. Een mooie gelegenheid om bij elkaar te komen, zelfs te combineren met een jaarlijkse vergadering. Maar ook om te koop staande objecten onder de aandacht te brengen. Een tafel voor een vereniging kost € 375. 


top