Maison Dossier

Omgevingsanalyse en Waardetaxatie

Een huis in Frankrijk is veel waard. Zelden wordt de aankoop ervaren als een 'koele' investering, veel vaker is het een droom die na jaren uit gaat komen. Met een bij voorbaat hele hoge emotionele waarde.

Toch is het zaak om naast deze emotionele waarde ook de economische waarde van uw droomhuis in het normale handelsverkeer in ogenschouw te nemen. Bovendien, u wilt natuurlijk echt álles weten van het huis, de ontwkkelingen in de (directe) omgeving van het huis en de regionale trends die van de (toekomstige) waarde van uw huis gaan bepalen. Daarvoor er nu het Maison Dossier.

Maison Dossier

Een uitgebreide rapportage over úw huis met daarin niet alleen een getaxeerde waarde en een inschatting van de toekomstige waarde-ontwikkeling. In het Maison Dossier worden tevens alle facetten beschreven die daaraan ten grondslag liggen en op zichzelf voor u van belang zijn o te weten. Een objectief dossier over het huis waar u van droomt!. 

Een Maison Dossier wordt gemaakt op basis van diverse objectieve gegevensbronnen van de Franse overheid. Het Dossier wordt samengesteld onder directe verantwoordelijkheid van Xilion b.v.. Hiervoor geldt een prijs van € 750.

Maar... Abonnees van Maison en France ontvangen een korting van 10% op deze dienst en betalen slechts € 675 voor een uitgebreide rapportage over hun droomhuis in Frankrijk.

Interesse? Meld u zich hier aan voor een online taxatie en vermeld daarbij dat u abonnee bent van Maison en France. 

Download hieronder een voorbeeldrapportage of een voorbeeld samenvatting

Bijlage bij artikel in Maison en France

top