Particuliere verkoop


Maison en France helpt professionals bij het onder de aandacht brengen van hun diensten. Zo maken veel makelaars gebruik van ons magazine, onze website en onze beurzen.

Maar wist u dat u als particuliere verkoper ook gebruik kunt maken van onze dienstverlening?

65 MeF0512-A

Adverteren in Maison en France magazine 

Maison en France is hét magazine voor actieve kopers van Frans onroerend goed in Nederland en Vlaanderen. Dankzij onze informatieve en onderhoudende redactiepagina's. Maar ook omdat men weet dat elke twee maanden een actueel aanbod staat in het onroerend goed katern van Maison en France, het meest uitgebreide, informatieve en actuele aanbod van alle Frankrijkmagazines!

Uw huis kan daar tussen staan voor nog geen € 375 (1/4 pagina), € 475 (1/2 pagina) of € 700 (1/1 pagina). Voor abonnees van Maison en France doen we daar graag 20% vanaf! 

Natuurlijk maken we uw advertentie netjes op. Op basis van uw teksten en illustraties en opmaak-instructies (bijvoorbeeld op basis van uw website). En natuurlijk vermelden we uw aanbod op de introductiepagina van het onroerendgoed katern (zie hiernaast) en verwijzen we met 'Layar' naar uw website, zodat lezers u via hun smartphone snel vinden!

Exposeren op onze Maison en France huizenbeurs

6177452536 ffe9b7a842 m

Wat voor adverteren geldt, gaat ook op voor exposeren op onze huizenbeurzen, vaak ook wel de 'Kasteeldagen van Maison en France' genoemd. Hier komen aanbieders in contact met potentiele kopers en ook hier kunt u van profiteren: 

Op de a.s. huizenbeurzen van 24 en 25 november richten we een aparte ruimte in waar bezoekers in contact kunnen komen met particuliere verkopers. Wie kan hen beter vertellen wat het is om een huis in Frankrijk te hebben? En wellicht zit uw koper wel tussen onze bezoekers!

U kunt uw huis op beide of één van beide dagen onder de aandacht brengen. Voor € 250 excl btw (een dag) of € 450 excl btw (twee dagen) bieden we u graag een plek aan in de ruimte voor particuliere verkoop. Hier zullen we al het particuliere aanbod netjes een plek geven op daarvoor toegewezen tafels en voldoende ruimte inrichten met statafels en zitjes om met bezoekers te kunnen overleggen.

Natuurlijk ontvangt u van ons vrijkaarten om uw eigen relaties uit te nodigen en helpen we u waar nodig en mogelijk bij uw voorbereidingen om tot een optimale verkoopstrategie te komen. 

 

Interesse? Reserveren?

a vendre - for free

Heeft u interesse om als exposant deel te nemen? Laat het ons dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 9 november, hier weten.

Aanbieding: Indien u besluit om mee te doen met onze beurs, dan bieden we u graag een korting van 30 % aan op een advertentie in de Maison en France die in december uitkomt. 

 

 

top