Maison en France, voor eigenaren, kopers en dromers

Het Maison en France magazine is hét magazine over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Voor kopers, eigenaren en dromers in Nederland en Vlaanderen. Verkrijgbaar in de Nederlandse en Vlaamse winkels en met een stijgend aantal abonnementen, ook in Frankrijk zelf. De oplage van Maison en France beweegt tussen 5.000 en 7.000 (seizoensafhankelijk) maar belangrijker dan kwantiteit is kwaliteit van het bereik:
Met Maison en France bereikt u het hart van uw doelgroep: francofielen in Nederland, Vlaanderen en Frankrijk die serieus met hun huis omgaan. Geen Frankrijkmagazine gaat zo exclusief in op informatie die juist voor (toekomstige) huiseigenaren van belang is.

Regiospecials en Dossiers in 2019

Maison en France inspireert en informeert vooral! Met reportages, achtergronden, columns, overzichten binden en boeien we onze lezers. In 2019 besteden we extra aandacht aan de volgende regio’s (Regio-Special pagina’s) en specifieke thema’s (Thema-pagina’s).

EditiesRegio’sThema’s 
voorjaarLanguedocKopen in Frankrijk
zomerProvenceBouwen en Nieuwbouw
nazomerCentraal FrankrijkEffectief Verkopen
winterAquitaineVerhuren in Frankrijk

Planning 2019

EditiesIn de winkelAdvertenties reserveren voorReportages reserveren voor 
Editie voorjaarvrijdag 15 februari 2019vrijdag 25 januari 2019vrijdag 18 januari 2019
Editie zomervrijdag 3 mei 2019vrijdag 12 april 2019vrijdag 19 april 2019
Editie nazomervrijdag 2 augustus 2019vrijdag 12 juli 2019vrijdag 5 juli 2019
Editie wintervrijdag 1 november 2019vrijdag 11 oktober 2019vrijdag 4 oktober 2019
Beurseditie voorjaar 2019Second Home Gent en Utrechtvrijdag 18 januari 2018
Beurseditie najaar 2019Second Home Brussel en Utrechtvrijdag 13 september 2018

Maison en France Evenementen

Naast het uitgeven van een magazine en het onderhouden van een website organiseert Maison en France ook evenementen waar lezers en aanbieders zoals u met elkaar in contact kunnen komen. Dat kunnen ‘maatwerk’ evenementen zijn speciaal voor uw organisatie, maar ook meer algemene evenementen waar iedereen in principe welkom is.
In het najaar organiseert Maison en France haar jaarlijkse Kasteeldag op de laatste zondag van november (24 november 2019) waar serieuze kopers zich komen in stijl komen oriënteren en eigenaren zich op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen, regelgeving of juist hun huis te koop aanbieden. Bij voldoende belangstelling zal in het voorjaar (maart 2019) een Kasteeldag worden georganiseerd.

Extra Voordelen voor Makelaars en Projectontwikkelaars

Makelaars en Projectontwikkelaars krijgen in Maison en France speciale aandacht! Niet alleen in de sectie ‘Huizen te koop’ maar in het hele magazine kan u als adverterende makelaar aandacht vestigen op uw projecten, uw kennis en ervaring. Maison en France heeft daarvoor de volgende mogelijkheden:
1. Pagina Trouvailles
In elke editie van Maison en France krijgt een speciaal type object bijzondere aandacht (meestal passend bij het Dossier onderwerp) en worden 10 objecten uitgelicht uit het totale aanbod in Frankrijk. Voor deze zg. ‘Trouvailles’ nodigen we altijd regelmatig adverterende makelaars uit om suggesties te doen.
2. Makelaar aan het woord
In elke editie zullen uit verschillene regio’s makelaars worden geinterviewed om een beeld te schetsen van de huizenmarkt in de regio die zij bedienen. Daarbij zal eveneens de voorkeur uitgaan naar adverterende makelaars.
3. Publi-reportages
Incidenteel plaatsen we een zg. ‘publi-reportage’ over een bijzonder object. Een object met een verhaal! Niet over hoeveel kamers er zijn, en hoeveel vierkante meter tuin erom heen ligt. Wel een bijzonder historisch perspectief, een hele aparte ligging, een buitengewoon bijzondere bewoner? Vaste adverteerders kunnen hier suggesties voor doen.

Nieuwsbrief voor zakelijke relaties

Minimaal vier keer per jaar sturen we een nieuwsbrief uit naar zakelijke relaties met daarin alle relevante promoties voor de komende maanden. Blijf op de hoogte van de telkens nieuwe kansen en promoties en meld u aan.

Uw advertentie in Maison en France

Vier keer per jaar in het magazine of in de halfjaarlijkse beurseditie? Het kan al vanaf € 225 resp. € 150.

Uw reportage in Maison en France

Geef extra aandacht aan uw huis met een exclusieve Publi-reportage in Maison en France. Dat kan al vanaf € 850.

Naar de Maison en France Kasteeldag

Op elke laatste zondag van november organiseert Maison en France een dag voor kopers en eigenaren in Frankrijk. Exposeren kan al vanaf € 250. Vraag ook naar onze particuliere tarieven.

Meer weten? Interesse in onze Media Kit 2018? Neem contact op!

Vyrex Solutions | 2018