Huis verkopen

Bouriane Maisons

Bouriane Maisons heeft als slogan: L’ Agence qui fait la Difference. U heeft dus alle reden om u af te vragen ‘hoezo verschil?’

Vandaar deze introductie. Sinds 2006 opereert ons makelaarskantoor op de Franse markt in en om de Lot. Daarvoor werkte de oprichter, Martin Smulders, als agent voor een makelaar in de buurt.

We zijn in feite net voor de crisis begonnen.
In moeilijke tijden moet je iets meer doen om succes te behalen. Daar zijn we dus mee begonnen en doorgegaan. Harder lopen dan de concurrentie.
Dat kan alleen door relatief klein te blijven als kantoor. We werken dan ook gewoon van huis. Geen duur kantoor met een etalage. U drink uw kopje koffie bij ons thuis op de veranda of in de winter bij de grote schouw. De meerderheid van onze klanten woont niet in Frankrijk, dus de kans dat ze onze etalage zouden zien is klein. En bovendien zoekt iedereen tegenwoordig via het internet.

De makelaarswereld in Frankrijk is nogal anders georganiseerd dan in de omringende landen. Het is voor de klant lastig om daar een logische weg in te vinden. Huizen staan bij meerdere makelaars te koop en soms zelfs voor verschillende prijzen. Dat is jammer en werkt niet bij aan de geloofwaardigheid maar het merkwaardige systeem brengt dit soms met zich mee. Wij proberen in elk geval zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen in de ‘Franse huizenjungle.’

Bezoek de website van Bouriane Maisons