1 properties found
€149.900
2 Bedrooms 1 Bathrooms

Description

UniqResort is dé gespecialiseerde projectontwikkelaar als het gaat om villa’s en appartementen in Nederland, Frankrijk en Florida. Wij verzorgen op professionele wijze de volledige aankoop en zijn van alle markten thuis op het gebied van (recreatie-) projecten. Uiteraard gebeurt dit altijd in nauw overleg met u. Het is immers uw villa en uw toekomst.

INVESTEREN IN RECREATIEF VASTGOED

Investeren is maatwerk, want niet iedereen investeert om dezelfde redenen. De één droomt al jaren van een tweede woning op een schitterende locatie, de ander is puur op zoek naar een uitstekende, waardevaste belegging. Wat de reden voor investering ook is, iedereen die geïnteresseerd is in een hoogwaardig product van UniqResort wordt vanaf de allereerste stap begeleid door onze specialisten.

Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat en informeren u over de mogelijkheden die voor u interessant zijn. Aan de hand van uw wensen brengen wij een gedegen advies op maat uit. Uiteraard is een persoonlijk gesprek in uw agenda te passen, thuis en in de avonduren.

Contact

Bezig met versturen...
Vyrex Solutions | 2018