Huis verkopen

UniqResort

UniqResort is een gespecialiseerde projectontwikkelaar als het gaat om villa’s en appartementen in Nederland, Frankrijk en Florida. Wij verzorgen op professionele wijze de volledige aankoop en zijn van alle markten thuis op het gebied van (recreatie-) projecten. Uiteraard gebeurt dit altijd in nauw overleg met u. Het is immers uw villa en uw toekomst.

INVESTEREN IN RECREATIEF VASTGOED
Investeren is maatwerk, want niet iedereen investeert om dezelfde redenen. De één droomt al jaren van een tweede woning op een schitterende locatie, de ander is puur op zoek naar een uitstekende, waardevaste belegging. Wat de reden voor investering ook is, iedereen die geïnteresseerd is in een hoogwaardig product van UniqResort wordt vanaf de allereerste stap begeleid door onze specialisten.

Wij geven u graag vrijblijvend advies op maat en informeren u over de mogelijkheden die voor u interessant zijn. Aan de hand van uw wensen brengen wij een gedegen advies op maat uit. Uiteraard is een persoonlijk gesprek in uw agenda te passen, thuis en in de avonduren.

JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK
BREED DIENSTENPAKKET
Het dienstenpakket van UniqResort gaat ver. Maar u bepaalt hoe ver. U heeft de keuze uit een breed pakket specialismen. Zoals juridische ondersteuning, bemiddeling bij het vinden van de juiste financiering en het opstellen van een contract. Maar ook bij gewone dagelijkse zaken als op tenaamstelling van water en elektra kunt u rekenen op UniqResort.
MAXIMALE AANDACHT
UniqResort weet waar ze mee bezig is. Of het nu de aankoopprijs betreft, de constructie, de locatie, lokale ontwikkelingen of de voorzieningen. Elk facet krijgt alle aandacht. Voor de koper letterlijk en figuurlijk een zeer aantrekkelijk beleggingsobject met een goed rendement en zonder zorgen.
ERVARING
Zoals gezegd, UniqResort is een zeer ervaren projectontwikkelaar. Prachtige recreatieprojecten als “Chateau des Gipières” in de Provence, “Residence Caesar Domus” nabij Saint Tropez en “Village Saint Loup” in Cap d’Agde zijn hier uitstekende voorbeelden van.

Maar waar wij uw speciale aandacht voor vragen is het project in Den Haag, Uniq Wonen in Vroondaal, TradeWinds MarinaResort Homosassa – USA en VillaResort Golf de Gascogne – FR. Prachtige projecten in Florida-USA, Zuid Frankrijk en Nederland.

PROFESSIONEEL
De verschillen in taal, cultuur en wetgeving maken, ook in een land als Frankrijk, het inschatten van een situatie erg lastig. Voor onze medewerkers is dit echter dagelijks werk. Ons team bestaat uit pure professionals met een schat aan ervaring op het gebied van onroerend goed. Ze spreken de (vak)taal vlekkeloos.

Bezoek de website van UniqResort