Huis verkopen

VieVaFrance

Sinds 2001 begeleidt VieVaFrance Nederlanders en Vlamingen bij de aan- en verkoop van onroerend goed in Frankrijk. Eerst vanuit Nederland alleen, later ook vanuit Nancy (Grand-Est) en recentelijk is daar Sarlat (Dordogne) bijgekomen. Ons werk concentreert zich vooral op de regio's Nouvelle-Aquitaine (Dordogne, Corrèze, Lot-et-Garonne, Lot), Occitanie (Languedoc-Roussillon) en Grand-Est (Vogezen, Meuse, Haute-Saône), maar in andere gebieden werken we ook graag voor u zoals Bourgogne, Hauts-de-France, Normandie en Provence-Côte d'Azur.

Of het nu gaat om aankoopbegeleiding, zoeken op maat, bemiddeling bij verkoop, licitatie of erfenis het werk van VieVaFrance is maatwerk, aangepast aan uw vraag en behoefte. VieVaFrance begeleidt uw project op persoonlijke wijze van begin tot eind. Ons doel is u zo veel mogelijk te beschermen tegen onvoorziene zaken, maar ook alle zaken die bij een transactie komen kijken zoveel mogelijk in uw belang af te handelen. Onze slogan is niet voor niets " Ontzorgen door heel Frankrijk ".

Onze jarenlange ervaring op internationaal gebied en op de Franse onroerend goedmarkt, vormt de basis van onze zorgvuldig opgebouwde kennis. VieVaFrance verzekert u een complete en professionele dientverlening en luistert met aandacht naar uw wensen en handelt in uw belang. VieVaFrance doet haar werk met discretie en vertrouwelijkheid. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt, zal VieVaFrance u zo goed mogelijk adviseren inzake aankoop, verkoop of investering en alles wat daarbij komt kijken.

Bezoek de website van VieVaFrance