Huis verkopen
Nu in de winkel zomereditie 2021

Blik op de Provence in de nieuwe Maison en France

In de zomereditie van Maison en France vind je weer veel praktische tips en adviezen voor kopers en eigenaren van een huis in Frankrijk. En natuurlijk ook diverse ervaringsverhalen van landgenoten in la douce France. Bijvoorbeeld van Mischa van der Leij, zij beheert samen met haar man huizen van landgenoten aan de Côte d’Azur en werkt veel met lokale Fransen. Dat gaat heel goed. Een mooi artikel over cultuurverschillen en misverstanden daarover.

 

beheer woningen

Ook een bijzondere bijdrage van Kim Bain-ter Heege. Haar ouders gooiden járen geleden het roer om en verhuisden naar de Morvan. Ze groeide er op maar halverwege de middelbare school ging het gezin terug naar Nederland. Toch bleef Frankrijk trekken en na veel omwegen woont ze er nu weer. Gelukkig getrouwd met haar Fransman, twee kinderen, en sinds kort actief in de lokale politiek. Lees haar verhaal in Maison en France.

Kim ter Heege

Maar ook hele praktische zaken komen natuurlijk aan bod. Bijvoorbeeld de administratieve rompslomp bij het erven van onroerend goed in Frankrijk. Of wat zijn precies de regels bij herbouw na een woningbrand en het afsluiten van een hypotheek van een Franse bank.

woningbrand

Dit en veel meer lees je in de zomereditie van Maison en France, vanzelfsprekend net een uitgebreid actueel woningaanbod in Frankrijk.Nu in de winkel voor € 8,75 maar ook hier online te verkrijgen en zelfs voordelig (voor slechts € 4,50)  als je je nu abonneert en kiest voor het toesturen van de actuele editie.

Dit artikel is geschreven door Redactie Maison en France

Algemeen bericht van de redactie van Maison en France