Advertentie publiceren
Maison en France Kasteeldag

Maison en France Kasteeldag 2021

Bezoek dit jaar ook de Maison en France Kasteeldag op 28 november!

Zondag 28 november tussen 11 en 17 uur bent u weer welkom op het jaarlijkse evenement van Maison en France voor kopers, eigenaren en verkopers van een huis in Frankrijk. Een Dagje Frankrijk voor iedereen die zich serieus oriënteert op de aanschaf van een huis in Frankrijk en voor alle eigenaren die met vragen rondlopen over financiering, juridisch/fiscale zaken (erfrecht, plus-value), verbouw en zelfs verkoop.

Exposanten

Maak kennis met diverse exposanten in de verschillende zalen op Landgoed Zonheuvel. Makelaars uit de populaire regio’s komen er speciaal voor naar de Doorn om met u kennis te maken voor aankoop of verkoop van uw huis. Maar ook particuliere aanbieders en natuurlijk diverse dienstverleners zoals juristen, financiers, verhuizers, aannemers etc.

Daarnaast zijn ook altijd verenigingen uit Frankrijk aanwezig om u uit de eerste hand te vertellen hoe het is om in Frankrijk neer te strijken, er te leven, te wonen, te werken en voor er te genieten!

Voor het idee van de exposanten die u kunt verwachten. De volgende exposanten waren er op de laatste editie (in 2019) bij:

Lezingen

Tijdens de Maison en France Kasteeldag worden diverse lezingen gehouden over alle relevante thema’s rondom een eerste of tweede huis in Frankrijk. Experts vanuit verschillende vakgebieden praten u bij en gaan in op vragen over onderwerpen als:

  • Financiering
  • Juridische kwesties bij aan- en verkoop
  • Erfrecht in Frankrijk
  • Verbouwen in Frankrijk
  • De Franse taal
  • en veel meer…

In de loop van de komende weken zal het programma samengesteld worden. Net als de vorige keer verwachten we weer een grote variëteit aan sprekers en onderwerpen aan te kunnen bieden voor zowel kopers, eigenaren als verkopers.

Bestel nu uw entreekaarten met korting

Hieronder kunt u kaarten reserveren voor € 12,50 per persoon i.p.v. € 15.00 straks aan de registratie van de Maison en France Kasteeldag. Profiteer direct. U krijgt de entreekaarten direct per mail toegestuurd.

Bent u abonnee van Maison en France, dan ontvangt u uiterlijk 1 november twee vrijkaarten als onderdeel van uw abonnement.