Advertentie publiceren
Maison en France Kasteeldag

Maison en France Kasteeldag – Voorjaar 2022

Bezoek de Maison en France Kasteeldag op zondag 10 april

U leest het goed: 10 april

Traditioneel organiseren wij dit evenement op de laatste zondag van november en zo hebben we het ook eerder aangekondigd voor 28 november. Maar vanwege de corona-maatregelen hebben we het begin november uit moeten stellen naar een wat later moment,  6 februari, maar dat bleek toch te optimistisch. Daarom nu zondag 10 april!

Een andere datum, maar verder verandert er niets! Een informatief Dagje Frankrijk op dezelfde prachtige locatie als eerder aangegeven, Landgoed Zonheuvel in Doorn. Voor iedereen die zich serieus oriënteert op de aanschaf van een huis in Frankrijk in 2022. Maar ook voor alle eigenaren die met vragen rondlopen over financiering, juridisch/fiscale zaken (erfrecht, plus-value), verbouw en zelfs verkoop.

Exposanten

Maak kennis met diverse exposanten in de verschillende zalen op Landgoed Zonheuvel in Doorn, op 5 minuten van de A12. Makelaars uit de populaire regio’s komen er speciaal voor naar het landgoed om met u kennis te maken voor aankoop of verkoop van uw huis. Maar ook particuliere aanbieders en natuurlijk diverse dienstverleners zoals juristen, financiers, fiscalisten, aannemers etc.

De volgende exposanten zijn in elk geval van de partij:

We verwachten nog meer exposanten en voegen deze hierboven toe na aanmelding. Interesse om zelf te komen als exposant? Neem dan even contact op via het contactformulier.

 

Lezingen

Tijdens de Maison en France Kasteeldag worden diverse lezingen gehouden over alle relevante thema’s rondom een eerste of tweede huis in Frankrijk (La Maison en France) en het leven in Frankrijk (Vivre en France). Experts praten u bij en gaan in op vragen over onderwerpen die aan bod komen.  Daarvoor hebben we een programma van lezingen en workshops:

 

Une Maison en France

11.45 uur   Juridische aspecten en tips bij aankoop (Mireille Bosscher – Bosscher Advies)

12.30 uur   Fiscale aspecten en tips (Stijn Neyrinck – RFN)

13.15 uur   Financiering van uw huis (Albertjan Massier – Hypotheek & Buitenland)

14.15 uur   Juridische aspecten en tips bij aankoop (Mireille Bosscher – Bosscher Advies)

15.00 uur   Fiscale aspecten en tips (Stijn Neyrinck – RFN)

15.45 uur   Financiering van uw huis (Albertjan Massier – Hypotheek & Buitenland)

 

Vivre en France

11.45 uur     Werken met een Franse makelaar bij aan- of verkoop (Elke Koelstra -Leggett Immobilier)

12.30 uur    À la Campagne, mijn leven in Frankrijk (Rob Scherjon)

13.15 uur     Le français: voici la clé! (Sylvain Lelarge – Talen voor Talent)

14.15 uur     Nederlanders verenigd in Frankrijk (Anna Gerlach -FANF)

15.00 uur    Le français: voici la clé! (Sylvain Lelarge – Talen voor Talent)

15.45 uur    Werken met een Franse makelaar bij aan- of verkoop (Elke Koelstra -Leggett Immobilier)

 

Bovenstaand is een voorlopig programma dat mogelijk nog aangevuld zal worden in aanloop naar de Maison en France Kasteeldag.

Kasteeldag 1

Bestel uw entreekaarten met korting

Hieronder kunt u uw kaarten reserveren voor € 12,50 per persoon i.p.v. € 15.00 straks aan de registratie van de Maison en France Kasteeldag. Profiteer direct. U krijgt de entreekaarten direct per mail toegestuurd.

Let op: We volgen de geldende regelgeving m.b.t. Corona dus bij ongewijzigd beleid zullen we om een bewijs van vaccinatie moeten vragen (QR Code).

Bent u abonnee van Maison en France, dan ontvangt u in november twee vrijkaarten als onderdeel van uw abonnement.

Op de hoogte blijven

In de komende tijd zullen er waarschijnlijk nog aanvullingen komen in de lijst van deelnemende exposanten en het programma. Volg ons op Facebook en neem een gratis abonnement op onze nieuwsbrief (klik hier) en blijft zo op de hoogte!