Advertentie publiceren

Maison en France Kasteeldag – 26 november 2022

Bezoek de Maison en France Kasteeldag op zaterdag 26 november

De jaarlijkse Maison en France Kasteeldag is een dagje Frankrijk voor dromers, kopers en eigenaren van een huis in la Douce. Vanwege de steeds grotere belangstelling dit najaar op een grotere locatie: Kasteel Groeneveld in Baarn.  Tussen 10.30 en 17.30 uur staan de deuren open voor iedereen die zich serieus oriënteert op de aanschaf van een huis in Frankrijk. Maar ook voor alle eigenaren die met vragen rondlopen over financiering, juridisch/fiscale zaken (erfrecht, plus-value), verbouw en zelfs verkoop.

Exposanten

Maak kennis met diverse exposanten in de verschillende zalen van Kasteel Groeneveld! Makelaars uit de populaire regio’s komen er speciaal voor naar Nederland om met mensen als jij kennis te maken voor aankoop of verkoop van een huis. Maar ook particuliere aanbieders en natuurlijk diverse dienstverleners zoals juristen, financiers, fiscalisten, aannemers etc. Last but not least, ook een aantal Nederlandse wijnbouwers en zelfs een landgenoot die olijfolie produceert zullen erbij zijn.

Nu al is zeker dat de volgende exposanten erbij zullen zijn:

Interesse om zelf te komen als exposant? Voor bijvoorbeeld verkoop van uw huis in Frankrijk? Dat kan. Neem dan even contact op via het contactformulier of meld u aan als Premium adverteerder op de website (knop rechtsboven).

 

Lezingen

Tijdens de Maison en France Kasteeldag worden diverse lezingen gehouden over alle relevante thema’s rondom een eerste of tweede huis in Frankrijk (La Maison en France) en het leven in Frankrijk (Vivre en France). Experts praten u bij en gaan in op vragen over onderwerpen die aan bod komen.  Daarvoor hebben we een programma van lezingen en workshops.

Het programma voor de komende Maison en France Kasteeldag zal er als volgt uitzien:

Une Maison en France

11.45 uur    Juridische aspecten rondom het huis in Frankrijk (Mireille Bosscher – Bosscher Advies)

12.30 uur   Fiscale aspecten bij koop en verkoop  (Stijn Neyrinck – RFN)

13.15 uur    Financiering  (Albertjan Massier – Hypotheek & Buitenland)

14.15 uur    Juridische aspecten rondom het huis in Frankrijk (Mireille Bosscher – Bosscher Advies)

15.00 uur   Fiscale aspecten bij koop en verkoop (Stijn Neyrinck – RFN)

15.45 uur    Financiering  (Albertjan Massier – Hypotheek & Buitenland)

 

Vivre en France

13.15 uur     Le français: voici la clé! (Sylvain Lelarge – Talen voor Talent)

14.15 uur     Nederlanders verenigd in Frankrijk (Anna Gerlach -FANF)

15.15 uur    Le français: voici la clé! (Sylvain Lelarge – Talen voor Talent)

 

Kasteeldag 1

Tickets

Entreeprijs ter plekke is € 25 (kinderen t/m 16 jaar hebben kosteloos toegang), maar je kunt voordelig je tickets vooraf bestellen voor slechts € 20. Heb je nog geen abonnement? Combineer dan nog voordeliger tickets met een jaarabonnement op Maison en France, En Route of Côte & Provence! We nemen per mail contact op bij bestelling van een abonnement.

Ben je al abonnee van Maison en France? Dan ontvang je kortingscode om voor slechts € 10 tickets te bestellen. Niet ontvangen? Neem even contact op hier

 

Op de hoogte blijven

Volg ons op Facebook en neem een gratis abonnement op onze nieuwsbrief (klik hier) en blijf zo op de hoogte!