Advertentie publiceren

Maison en France Kasteeldag – 26 november 2022

Bezoek de Maison en France Kasteeldag op zaterdag 26 november

Een informatief Dagje Frankrijk voor dromers, kopers en eigenaren van een huis in Frankrijk. Vanwege de steeds grotere belangstelling dit najaar op een grotere locatie: Kasteel Groeneveld in Baarn.  Voor iedereen die zich serieus oriënteert op de aanschaf van een huis in Frankrijk. Maar ook voor alle eigenaren die met vragen rondlopen over financiering, juridisch/fiscale zaken (erfrecht, plus-value), verbouw en zelfs verkoop.

Exposanten

Maak kennis met diverse exposanten in de verschillende zalen van Kasteel Groeneveld! Makelaars uit de populaire regio’s komen er speciaal voor naar Nederland om met mensen als jij kennis te maken voor aankoop of verkoop van een huis. Maar ook particuliere aanbieders en natuurlijk diverse dienstverleners zoals juristen, financiers, fiscalisten, aannemers etc.

Nu al is zeker dat de volgende exposanten erbij zullen zijn:

Interesse om zelf te komen als exposant? Voor bijvoorbeeld verkoop van uw huis in Frankrijk? Dat kan. Neem dan even contact op via het contactformulier.

 

Lezingen

Tijdens de Maison en France Kasteeldag worden diverse lezingen gehouden over alle relevante thema’s rondom een eerste of tweede huis in Frankrijk (La Maison en France) en het leven in Frankrijk (Vivre en France). Experts praten u bij en gaan in op vragen over onderwerpen die aan bod komen.  Daarvoor hebben we een programma van lezingen en workshops.

Voor het idee, het programma van de recente Maison en France Kasteeldag zag er als volgt uit:

Une Maison en France

11.45 uur   Juridische aspecten en tips bij aankoop (Mireille Bosscher – Bosscher Advies)

12.30 uur   Fiscale aspecten en tips (Stijn Neyrinck – RFN)

13.15 uur    Werken met een Franse makelaar bij aan- of verkoop (Elske Koelstra -Leggett Immobilier)

14.15 uur    Juridische aspecten en tips bij aankoop (Mireille Bosscher – Bosscher Advies)

15.00 uur   Fiscale aspecten en tips (Stijn Neyrinck – RFN)

15.45 uur   Werken met een Franse makelaar bij aan- of verkoop (Elske Koelstra -Leggett Immobilier)

 

Vivre en France

12.30 uur    À la Campagne, mijn leven in Frankrijk (Rob Scherjon)

13.15 uur     Le français: voici la clé! (Sylvain Lelarge – Talen voor Talent)

14.15 uur     Nederlanders verenigd in Frankrijk (Anna Gerlach -FANF)

15.00 uur    Le français: voici la clé! (Sylvain Lelarge – Talen voor Talent)

 

Kasteeldag 1

Tickets

Entreeprijs ter plekke is € 25 (kinderen t/m 16 jaar hebben kosteloos toegang), maar je kunt voordelig je tickets vooraf bestellen voor slechts € 20. Heeft u nog geen abonnement? Combineer dan nog voordeliger uw tickets met een abonnement op Maison en France, En Route of Côte & Provence! We nemen per mail contact op bij bestelling van een abonnement.

Ben je al abonnee van Maison en France? Dan ontvang je binnenkort een kortingscode om voor slechts € 10 tickets te bestellen.

 

Op de hoogte blijven

In de komende tijd zullen exposanten zich aanmelden en krijgt het programma meer vorm en inhoud. Volg ons op Facebook en neem een gratis abonnement op onze nieuwsbrief (klik hier) en blijf zo op de hoogte!