Wonen in Cannes Le Cannet

€178.000

Cannes

1 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

Dit zijn de nieuwbouw projecten waar iedereen gebruik van kan maken. Scherp geprijsd vanaf 178.000 euro voor een studio en perfect gelegen in Le Cannet, aan het einde van de Boulevard Carnot. Nu weten wij ook wel dat u via boulevard Carnot in Cannes soms 30 minuten onderweg bent naar de Rue d’Antibes; wie de nieuwe indeling van deze weg heeft bedacht, was zelf de weg kwijt. Gelukkig delen we, voor de kopers in Le Cannet graag onze slimme sluiproute waarmee u binnen tien minuten op het strand van Cannes Plage Midi staat.

De nieuwbouw in Cannes le Cannet op tien minuten van de Cannes Croisette en de heerlijke zandstranden bestaat uit 31 appartementen. De appartementen varieëren in grootte van een simpele studio tot aan een drie slaapkamer appartement. Alle appartementen hebben een terras of een loggia om maximaal te profiteren van de Zuid Franse zon. Voor wie een simpele pied-a-terre zoekt dichtbij Cannes, voelt zich thuis in Le Cannet in een gezellige buurt met veel bomen. U moet zeker komen kijken.

Zoekt u al langer naar een nieuw appartement in Zuid Frankrijk en is zeezicht voor u niet zo belangrijk? Duik dan in het lokale leven van Cannes le Cannet en koop een tweede woning aan de Côte d’Azur. Le Cannet bij Cannes is zondermeer een van de gezelligste dorpjes met een heerlijk Middeleeuws centrum en romantische restaurantjes. Als oud inwoners van Le Cannet weten we waar we over praten! Vanuit Le Cannet bent u ook zo in Cannes la Bocca waar veel moois wordt gebouwd. Insiders noemen dit de nieuwe hotspot van Cannes, mede dankzij de nieuwe bioscoop.

Vyrex Solutions | 2018