Nieuwbouw residentie in Èze met 34 appartementen

€264.000

Eze

1 Bedrooms

Contact opnemen

Wie in deze intieme nieuwbouw residentie in Eze Côte d’Azur een nieuw appartement koopt, zit meer buiten dan binnen want het uitzicht is oogverblindend. Vrijwel alle bewoners genieten van een schitterend uitzicht op het dorp en de zee en lopen in nog geen 5 minuten naar het hart van de stad. Het is de nieuwbouw kers op de Eze taart met slechts 34 appartementen en een zwembad voor de gelukkige eigenaars.

De nieuwbouw appartementen in Eze zijn georiënteerd op het zuidoosten en zijn beschikbaar van 2 tot 4 kamers en komen uit op een prachtige buitenruimte met grotendeels uitzicht op zee. Ideaal gelegen tussen Nice en Monaco, betovert Eze Côte d’Azur met zijn steile landschappen, de schilderachtige straatjes en de prachtige uitzichten op de zee. In deze betoverende omgeving, op een steenworp afstand van het hart van het dorp en zijn winkels, verschijnt in september 2023 deze luxe eigentijdse residentie met zwembad. Naar keuze met balkon, loggia, terras of privétuin … het zijn de extra kamers onder de azuurblauwe lucht.

De residentie gaat met stijl en delicatesse op in het landschap.Het bestaat uit 4 intieme gebouwen van slechts twee verdiepingen en past in de bosrijke omgeving. Het omhelst de steile reliëfs en biedt een prachtig uitzicht voor elk appartement en een discrete cocon bij het zwembad. Grafisch en eigentijdse vormgeving met glazen balustrades als contrast met de authenticiteit van de lokale materialen zoals de basisstenen, de coatings met gouden zandnuances en de houten tonen van de pergola’s en parasols. De garages en parkings zijn ondergronds.

Nieuwbouw appartementen in Eze met super uitzicht

Eze Côte d’Azur is een paradijs voor wandelaars en botanici en herbergt 40 km aan wandelpaden in zijn steile reliëfs met mediterrane soorten. De verzameling exotische soorten maakt de reputatie bekend van haar prachtige botanische tuin met uitzicht op zee. Hier geniet u maximaal van de betoverende charme van de Franse Rivièra op een paar minuten van Monaco en 12 km van Nice aan de A8.

Eze is bovenal een authentiek dorpje met een unieke indeling; op het middelste niveau verleidt het hart van het dorp met zijn levendige terrassen en schaduwrijke pleinen. De residentie biedt u in 5 minuten wandelen makkelijk toegang tot de winkels. In het noorden bereikt u de crèche, de André Gianton-schoolgroep, de sportschool en tennisclubs in minder dan 10 minuten. Aan de voet van de nieuwbouw in Eze wordt de bushalte bediend door lijn 82 om Nice te bereiken en lijn 83 brengt u naar Beaulieu-sur-Mer, verder langs de prachtige kust.

Snel uitverkocht

Eze Côte d’Azur is het soort nieuwbouw project dat binnen zes maanden compleet is uitverkocht. Informeer daarom snel naar de mogelijkheden en maak een reservering met slechts 5% aanbetaling. .

Vyrex Solutions | 2018