Antibes nieuw appartement kopen met zeezicht in rustige wijk

€443.000

Antibes, Antibes|juan les pins

2 Bedrooms 1 Bathrooms 19 m2

Contact opnemen

Gelegen in het hart van een geliefde wijk door de rust en nabijheid van Port Vauban en het oude Antibes, zijn dit uiterst comfortabele nieuwbouw appartementen met een geweldig uitzicht op de Baie des Anges en de bergen. Gelegen tussen Nice en Cannes, biedt Antibes een authentieke kwaliteit van leven. Een Zuid Franse stad met vele gezichten; charmant vol geschiedenis, ontspanning direct aan zee en de internationale ambiance door de luxe jachthaven.

Antibes nieuw appartement kopen

In de zeer gewilde wijk Le Puy verschijnt dit gebouw dat sereen op een heuvel ligt. In een sobere en eigentijdse stijl is dit nieuwe appartementen gebouw slechts drie verdiepingen hoog, met een groen eco dakbedekking en omringd door fraaie tuinen en luxe villa’s. Dankzij de L-vorm van het gebouw, bieden de appartementen een goede oriëntatie op Zuid-West, Zuidoost en Noordwest. Sommige appartementen hebben een prachtig uitzicht op de zee, de bergen en het Mercantour natuurpark. Andere appartementen hebben een deel hiervan.

 

In alle gevallen woont u hier in Antibes op een prachtige locatie. De nieuwbouw residentie is geheel afgesloten en heeft een binnentuin waar olijfbomen, vijgenbomen en laurierstruiken staan. Vanuit hier wandelt u naar uw nieuwe appartement in Antibes. Of u parkeert in de ondergrondse garage en neemt de lift naar uw etage. De afwerking voldoet aan de laatste normen voor geluid, energie met elektrische rolluiken voor iedere kamer. Ook de veiligheid is op een hoog niveau met videophone, deurcodes en zeer stevige voordeur met A2PVV sloten en de lift kan alleen worden bediend met een badge.

Wilt u in Antibes een nieuw appartement kopen?

Prijs indicatie:
3 slaapkamers, woonoppervlak 91 m2 en 9 m2 balkon 750.000
2 slaapkamers, woonoppervlak 57m2 en 19 m2 balkon 443.000
Prijzen inclusief garage.

Informeer naar de laatste beschikbaarheid; dit wisselt namelijk per week.

De dagelijkse voorzieningen zijn dichtbij

Supermarkt op 1400 m,
Winkelcentrum op 2400 m,
Versmarkt op 2400 m
Postkantoor op 2300 m
“Envibus” bus #31 halte “Mexicaines” tegenover uw appartement.
Antibes SNCF train station op 1300 m.
A8 snelweg op 3000 m
Gravette and Port Vauban stranden op 2200 m
Bioscoop met Engelstalige films op 1800 m
Tennis club op 1200 m, zwembad op 1000 m

Nieuwbouw kopen in Antibes

Antibes heeft maar liefst 23 kilometer kustlijn, met kreken en zandstranden die ideaal zijn voor zwemmen en nautische activiteiten zoals zoals vissen, duiken en waterski. Als een stad van geschiedenis en cultuur, bewaarde Antibes de overblijfselen van het verleden: de gevels van paleizen zijn nu historische monumenten, de indrukwekkende architectuur van verdedigingsbolwerk Fort Carré, de robuuste stadswallen. Talloze kunstenaars zijn hier bezweken voor de natuurlijke schoonheid en de smalle geplaveide steegjes en romantische pleintjes waar Antibes om bekend staat.

Antibes bruist op het ritme van het culturele evenementen die het hele jaar worden georganiseerd. Het is tevens een belangrijke hub voor Sophia Antipolis; het Zuid Franse Silicon Valley waar grote bedrijven hun R&D afdeling hebben gevestigd. De internationale boten industrie heeft Antibes als favoriete thuishaven met Port Vauban dat direct aansluit op de gezellige binnenstad met vele restaurants en barretjes. Veel mensen uit de regio gaan graag naar de dagelijks overdekte versmarkt waardoor Antibes 365 dagen per jaar zeer levendig is!

 

366489
Vyrex Solutions | 2018