Chateau Ferrassières: Appartement Origan

€225.000

1700 Le Plan/Route de Montbrun, Ferrassières

1 Bedrooms 1 Bathrooms 62 m2

Contact opnemen

Het (nieuwbouw) appartement Origan maakt onderdeel uit een kleinschalige residentie Château Résidence Ferrassières met 22 appartementen op een landgoed van 3 hectare met eigen waterbron. Alle verdiepingen zijn toegankelijk via een panorama lift met de volgende gemeenschappelijke faciliteiten: overdekt zwembad met sauna’s, buiten jacuzzi met zonneterras, tennis- en pétanquebaan, privé parkeerterrein en buitenkeuken.

Het appartement Origan ligt op de 2e verdieping van het hoofdgebouw van het château. Het appartement ligt op de hoek en loopt van de voorkant door tot aan de achterkant van het chateau. Het heeft een zeer ruime en lichte woonkamer aan de voorkant (zuidoosten) met een direct aan de woonkamer aangesloten keuken die voorzien van kwalitatief goede apparatuur (Siemens). De badkamer met toilet is voorzien van een luxe massagedouche. De ruime slaapkamer ligt aan de achterkant van het château.

De vermelde prijs is exclusief:
– de kosten koper ad ca. 7,8% (inclusief overdrachtsbelasting en notariskosten)
– de kosten van het meubelpakket ad € 10.000

Dit appartement heeft de mogelijkheid om aan de zijkant van het gebouw een balkon aan te bouwen. Het appartement is geschikt voor permanente bewoning dan wel voor de verhuur. De verhuur van het appartement kan geheel verzorgd worden door een professionele verhuurbedrijf.

Vyrex Solutions | 2018