Appartementen in Vence

€195.000

Vence

1 Bedrooms 1 Bathrooms

Contact opnemen

Nieuw appartement met vrij uitzicht Vence, perfect gelegen in het hart van een woonwijk op een paar minuten van het historische centrum. Dit project maakt optimaal gebruik van de natuurlijke helling van het landschap en past perfect bij de rondingen in met bomen omzoomde terrassen. Uw woning biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende heuvels, tot aan de berg Baou. Een rustgevend uitzicht met uw appartement in een heerlijke grote tuin, vol met mediterrane planten.

De parkeergarages zijn begraven onder een geplante pergola; zo is aan alles gedacht om de natuurlijke omgeving te behouden. Moderne, hedendaagse architectuur met veel zon en terrasvormige tuinen. De elegante lijnen, geïnspireerd door Mondriaan, bekleden de gevels van de twee kleine gebouwen. Het is een plaatje door de lichte coatings in zachte kleuren, onderbroken door mediterrane rode oker, gemarkeerd door moderne aluminium leuningen.

Prijsvoorbeelden

1 slaapkamer, 36 m2 195.000 euro

2 slaapkamers, 57,5 m2, 275.000 euro

3 slaapkamers, 80 m2, 395.000 euro

Nieuw appartement met panoramisch uitzicht Vence

Twintig appartementen zijn beschikbaar van 2 tot 4 kamers, met hedendaags comfort en prachtige volumes. Uw terras verlengt uw woning middels een zonnig hoekbalkon, een koele loggia’s of een intieme privétuin. De appartementen op de bovenste verdieping komen uit op prachtige terrassen versierd met groen en weelderig uitzicht op de omliggende heuvels.

Topkwaliteit in de heuvels van Vence met o.m. grote erkers met dubbele beglazing, elektrische rolluiken in de woonkamers, een ruime keuze aan groot formaat tegels, badkamers met wastafel kasten met spiegel en hoogwaardige afwerking. De veiligheid wordt gewaarborgd door een poort uitgerust met een videofoon en geïsoleerde entreedeuren die de rust van de bewoners garanderen.

Vence staat voor een authentieke en praktische kwaliteit van leven en ligt op een strategische locatie in het hart van de krachtige metropool Nice. Polygone Riviera bevindt zich op enkele autominuten afstand met honderd winkels, restaurants, een bioscoop, een casino en verschillende grote gespecialiseerde winkels. Een paar minuten verder rolt de Middellandse Zee tegen de fijne zandstranden aan; uitnodigend als altijd.

Nieuw appartement met panoramisch uitzicht Vence

Vence is het geheime hart van de Franse Rivièra en combineert charme, vriendelijkheid en de zoetheid van het leven. Geconfronteerd met het ontzagwekkende panorama van de Middellandse Zee, en leunend tegen de baous, vertelt Vence zijn middeleeuwse verleden door zijn smalle straatjes met authentieke gevels, zijn pleinen, zijn fonteinen en zijn rijke erfgoed.

De landelijke landschappen van Vence hebben de grootste kunstenaars geïnspireerd, waaronder Matisse, Chagall, Dufy, Soutine, Dubuffet. Het belangrijke culturele programma wordt gekenmerkt door het beroemde festival Wereldmuziek, “Nuits du Sud”. Vence is een stad met vele gastvrije winkels en de bekende grote vrijdagochtend markt.A

Vyrex Solutions | 2018