Aubeterre-sur-Dronne

€325.500

Aubeterre-sur-Dronne, Aubeterre sur dronne

Property Type: Huis
4 Bedrooms 5 Bathrooms 209 m2

Contact opnemen

Een mooi 300 jaar oud vrijstaand karaktervol pand, gelegen in een klein dorpje net buiten het historische stadje Aubeterre-sur-Dronne.

In de lounge is er een stenen open haard met een houtkachel, de keuken leidt naar de eetkamer, ook met een originele stenen open haard en een houtkachel. Een kantoor en een doucheruimte aan de overkant van de gang.

Boven zijn er 4 grote slaapkamers, elk met een eigen badkamer en een mooie overloop. Er is ook een kelder voor het bewaren van al uw vintage wijn!

De kamers zijn allemaal goed geproportioneerd en licht. De kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en er is centrale verwarming op gas. Er is een waterverzachter en een septic tank die voldoet aan de normen van vandaag.

Het zout-waterzwembad van 12 x 8 heeft een diepte van 1,4m. De voering is in 2017 vervangen. Er is een warmtewisselaar gemonteerd om het zwembad te verwarmen indien nodig.

De volgroeide tuin van 3500m2, staat vol met struiken, bloemen en bomen. Er is een groot terras met een garage annex atelier ernaast.

De marktstad Chalais ligt op 10 minuten afstand en heeft een eigen treinstation voor gemakkelijke toegang tot Bordeaux, Angouleme of Parijs.

Vliegvelden: Bordeaux, Bergerac en La Rochelle zijn makkelijk bereikbaar

WEL F165421243
Vyrex Solutions | 2018