Aubeterre-sur-Dronne

€199.000

Aubeterre-sur-Dronne, Aubeterre sur dronne

Property Type: Huis
6 Bedrooms 2 Bathrooms 235 m2

Contact opnemen

Karakteristiek huis met een zwembad en een appartement voor gasten

Deze woning is perfect voor een grote familie aangezien het 5 slaapkamers heeft. Een mooi zwembad, plus een appartement dat gebruikt zou kunnen worden voor gasten.

De kamers zijn allemaal licht, luchtig en ruim. De keuken is volledig ingericht en er zijn twee ruime doucheruimtes. De woon-eetkamer komt uit op een balkon met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland van de Charente.

Het appartement bevindt zich op het lagere niveau. Voorzien van een keuken en en slaapkamer met  openslaande deuren welke toegang hebben tot het overdekte terras en de prachtig onderhouden tuin. Het is mogelijk om een tweede slaapkamer te creëren in het appartement.

De volgroeide tuin (1130m2) is volledig omheind en is voorzien van struiken, bloemen en fruitbomen. Het zwembad is 10 x 5 en heeft een gedeelte voor de kleintjes om in te spelen. Het mooie is dat je kunt ontspannen bij het zwembad of op één van de twee terrassen en kunt genieten van de rust en het uitzicht . Toch ben je vlakbij de lokale steden.

De garage biedt plaats aan twee auto's. Er is een atelier.

Gelegen in een mooi dorp tussen Aubeterre-sur-Dronne en St. Severin. Vlakbij alle voorzieningen, op slechts een paar minuten rijden heeft! In de stad Montmoreau St Cybard rijden de treinen naar Bordeaux, Parijs en Angouleme.

WEL F167721888
Vyrex Solutions | 2018