Advertentie publiceren

Prachtig, gerenoveerd 16e eeuws manoir met 19 historische kamers, zwembad en verbouwd bijgebouw

€ 1.300.000
Oppervlakte 480 m²
Perceel 4672 m²
Aantal kamers 19 kamers

119994JDN01 – Prachtig gerenoveerd, 16e eeuws stenen landhuis – hoge plafonds, houten balken, hoge houten ramen, stenen trappen, betegelde en parketvloeren, prachtige grote open haarden. Op het zuiden gelegen tuin en zwembad. Fantastisch uitzicht over de Rhône vallei. Intern zijn alle kamers ruim en de benedenverdieping, de begane grond en de eerste verdieping zijn allemaal gerenoveerd. Uitstekend potentieel voor een bedrijf dat toeristische accommodatie biedt – appartementen en/of bed and breakfast.
Het huis en de tuin liggen op een perceel van bijna een halve hectare met eigen waterbron, groentetuin, volgroeide bomen (waaronder fruitbomen) en kippenhok.
Gelegen in de Rhône vallei, is het een prachtige situatie voor outdoor activiteiten in de Jura en Bauges bergen en op Lac du Bourget. Op slechts 4 km van de ‘Via Rhone’ fietsroute.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.300.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers19
 • Slaapkamers10
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-119994JDN01

Locatie

Dit object ligt in Anglefort (01350), in Ain (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod