Advertentie publiceren

220m2 3 slaapkamer villa met studeerkamer, grote woonkamer. Tuin. Zwembad. Jacuzzi. Sportzaal.

€ 392.000
Oppervlakte 220 m²
Perceel 1400 m²
Aantal kamers 9 kamers

A17871 – Dit gelijkvloerse huis met zwembad en jacuzzi is ideaal gelegen met gemakkelijke toegang tot de snelwegen. Het TGV-station ligt op 10 minuten, het centrum van Macon op 15 minuten, Bourg en Bresse op 25 minuten, Lyon op 50 minuten en Genève op 1 uur en 20 minuten. De kers op de taart is een 18-holes golfbaan op 5 minuten afstand.
Met zijn drie slaapkamers, waaronder een master suite met fitnessruimte, kleedkamer en doucheruimte, een studeerkamer, een wasruimte, een badkamer, een keuken die uitkomt op de woonkamer en eetkamer, aangevuld met een mezzanine voor de cocooning ruimte, zult u onder de indruk zijn van wat het te bieden heeft. Een terras aan de kant van de woonkamer geeft u toegang tot het zwembad, een terras aan de kant van de ouderslaapkamer geeft u toegang tot de jacuzzi.
Een carport maakt het geheel compleet.
Elektrische verwarming plus een houtkachel in de woonkamer, grote patio ramen, riolering.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 392.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A17871

Locatie

Dit object ligt in Saint-Cyr-sur-Menthon (01380), in Ain (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod