Advertentie publiceren

Object in de Allier, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 270.000
Oppervlakte 194 m²
Perceel 2500 m²

Prachtige natuurstenen woning met veel karakter en een bewoonbaar oppervlak van circa 200 m2, gelegen op een perceel van 2500 m2 in een mooi dorp. De woning is geheel gerenoveerd en in goede staat. Aanpandige schuur van circa 40 m2.De indeling is als volgt – Op de begane grond – ruime woonkamer van 52 m2 met openhaard, trap nar de etage en open keuken van 11 m2, een badkamer met douche en WC en een gang met 2de trap naar de etage en toegang tot de kelder en de aanpandige schuur/garage. Op de tussen verdieping – Gang met uitgang naar een verhoogd terras, slaapkamer van 20 m2, inloopkast en een bureau van 8 m2. Op de 1ste etage – gang leidend naar een slaapkamer van 19 m2, overloop met toegang tot de trap naar de salon, 3 verdere slaapkamers (17, 17 en 22 m2) en een badkamer met douche en WC. Gewelfde kelder. Waterput.De woning is in goede staat met een recent dak en voorzien van dubbel glas en olie gestookte centrale verwarming.Gelegen in het dorp Vicq met voorzieningen in Ebreuil op circa 3 km en in Gannat op 9,5 km. Toegang tot de snelweg A 71 eveneens in Gannat.* Courtage voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 270.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers5
  • Referentie03007803

Locatie

Dit object ligt in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod