Advertentie publiceren

Object in de Allier, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 268.000
Oppervlakte 192 m²
Perceel 4127 m²

Mooie voormalige boerderij met een woonhuis en diverse bijgebouwen rondom een centrale binnenplaats en gelegen op een perceel van 4127 m2. Deel van de schuur is omgebouwd tot ruime gite en de rest van de schuur biedt mogelijkheden voor de creatie van verdere gites. De woning is geheel gerenoveerd en in goede staat.De indeling is als volgt; Woonhuis (92 m2) – Op de begane grond – woonkamer met schouw en houtkachel, half open naar de eetkamer met trap naar de etage, keuken met grote opslagruimte en een deur naar de tuin. Gang met WC en badkamer (inloopdouche en 2 wastafels). Schuur met een grondoppervlak van 115 2 met hiernaast de gite, bestaande uit een salon van 28 m2 op de begane grond en op de etage een overloop, 2 ruime slaapkamers (20 en 29 m2) en een badkamer met WC en wastafel en ruimte voor het plaatsen van een douche. Diverse kleine bijgebouwen, een werkplaats, en een gebouw van 87 m2 met 5 open autostallingen. Bovengronds zwembad.De woning is in goede staat met dubbele beglazing en verwarming via de houtkachel plus elektrische radiatoren.Vrij gelegen aan het einde van een pad in een gehucht in de gemeente Bert. Voorzieningen in Le Donjon op 9 km en in Lapalisse op 14 km afstand. Het dorp Bert heeft alleen een restaurant.* Courtage voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 268.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers5
  • Referentie03007871

Locatie

Dit object ligt in Bert (03130), in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod