Huis verkopen

Mooi huis met 4 slaapkamers, 3 chalets, zwembad, rustige ligging. Dicht bij voorzieningen.

€ 349.800
Oppervlakte 120 m²
Perceel 8670 m²
Aantal kamers 5 kamers

A16861 – Op een rustige locatie aan de rand van het dorp Echassières, bestaat dit prachtige pand uit een gerenoveerd huis met 4 slaapkamers, een flink aantal bijgebouwen, 3 volledig uitgeruste houten chalets, en een zwembad dit alles op een perceel van 8670m² met volwassen bomen en struiken. Een geweldige kans om het hele jaar door een bedrijf te hebben
Echassières is een mooi klein dorp gelegen aan de rand van het prachtige bos “Les Colettes”. Er is een dorpswinkel, bakkers, slagers, een kapper en een restaurant. Op 10km van St Eloy les Mines waar u nog veel meer voorzieningen vindt, een prachtig zwemmeer, en een grote zaterdagmarkt. Omringd door vele dorpen en prachtige historische steden, is deze woning goed gelegen voor toerisme, wandelen, mountainbiken, kanoën/kajakken, watersporten, fotografie, enz.
De snelweg A71 is bereikbaar op 23 km. De dichtstbijzijnde luchthaven is Clermont-Ferrand op 61 km. Op 7 km heeft u de keuze uit verschillende treinstations.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 349.800
  • Type objectOnbekend
  • Kamers5
  • Slaapkamers4
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A16861

Locatie

Dit object ligt in Échassières (03330), in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod