Advertentie publiceren

Object in de Allier, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 263.000
Oppervlakte 165 m²
Perceel 6056 m²

Schitterende voormalige boerderij in een traditionele opstelling met binnenplaats en bestaande uit een gerenoveerd woonhuis met een bewoonbaar oppervlakte van ongeveer 165 m2, 2 grote schuren en diverse verdere bijgebouwen en een bovengronds zwembad op een perceel van 6056 m2. Vrije ligging met open uitzicht en geen directe buren. Zeer geschikt voor een toeristisch project.De indeling is als volgt – Woonhuis – Op de begane grond – prachtige woonkamer/keuken van 57 m2 met houtkachel, slaapkamer, badkamer met WC een gang met trap naar de etage en een grote bijkeuken met buitendeur. Op de 1ste etage : Overloop met buitendeur en trap naar de tuin, 3 slaapkamers en een badkamer met WC. Een van de slaapkamers heeft een eigen buitendeur. Bijgebouwen : Opslagruimte met traditionele broodoven, schuur van 160 m2 met nog verdere opslagruimtes aan weerskanten, en een 2de schuur met een grond oppervlakte van 165 m2, met aan beiden kanten nog een ruime garage/werkruimte en tot slot een 3rde bijgebouw met een grond oppervlakte van 60 m2. Gezellig overdekt terras met zomerkeuken, zwembad (bovengronds) en een 2de terras voor het woonhuis met waterput.Het geheel is in zeer goede staat en het woonhuis is recent gerenoveerd met gas gestookte centrale verwarming plus houtkachel en dubbele beglazing.Vrij gelegen op circa 4 km afstand van de dorpjes Le Vilhain en Le Brethon met enkele voorzieningen. Verdere winkels en voorzieningen zijn te vinden in Cerilly op 10 minuten rij afstand.* Courtage voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 263.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers4
  • Referentie03007900

Locatie

Dit object ligt in Le Vilhain (03350), in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod