Huis verkopen

Prachtige schuur conversie, 4 slaapkamers met eigen badkamer, twee andere huisjes. Overdekt zwembad, alles op een perceel van 1

€ 952.127
Oppervlakte 605 m²
Perceel 11956 m²
Aantal kamers 15 kamers

A14488 – Een prachtige verbouwde schuur met een prachtige originele op maat gemaakte trap en een renovatie met veel van de originele kenmerken, biedt deze woning een zeer veelzijdige leefruimte van Chateau-formaat. Het is licht en ruim en het hoge niveau van vakmanschap is overal te zien. Met eenvoudig onderhoud tegen lage kosten en lage stookkosten. Grote open woonkamer, een prachtige ingerichte keuken, vier en-suite slaapkamers, een entertainment kamer, en nog veel meer. Een cottage met één slaapkamer, en een cottage die nog afgewerkt moet worden met 4 slaapkamers. Garage, schuur, en een overdekt zwembad met een terras. Iets meer dan 1 hectare grond.
Dit prachtige eigendom op het platteland van Bourbonnaise biedt totale rust. Op 4 km van de kunststad Lurcy Levis waar u alle voorzieningen heeft die u nodig heeft. De prachtige stad van Kunst en Geschiedenis, Moulins ligt op 41km, in het westen de stad van St Amand Montrond op 41km. Omringd door prachtige dorpen en steden, en vele toeristische attracties van de Auvergne en Cher

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 952.127
  • Type objectOnbekend
  • Kamers15
  • Slaapkamers9
  • Badkamers7
  • ReferentieUF-A14488

Locatie

Dit object ligt in Lurcy-Lévis (03320), in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod