Advertentie publiceren

Object in de Allier, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 784.000
Oppervlakte 399 m²
Perceel 8.47 m²

Schitterend klein vakantiepark met woonhuis, 2 gites, zwembad, camping van 25 plaatsen (aire naturelle) restaurant en diverse schuren, welke mogelijkheid geven voor de creatie van verdere gites. Dit alles is gelegen op een perceel van 8,4 ha met prachtig uitzicht, nabij het mooie dorp Montaigu le Blin in het Allier gebied van de Auvergne. Goede bestaande omzet. Tevens zeer geschikt als privewoning voor meerdere families.De indeling is als volgt;- Woonhuis – Op de begane grond – entree, gezellige woonkeuken met schouw en houtkachel, bureau, woonkamer, WC en bijkeuken. Parket of tomette vloeren in alle woonruimtes. Op de 1ste etage – overloop met badkamer (ligbad, inloopdouche, WC en wastafel), 2 slaapkamers met wastafel, slaapkamer met dressing en een 4de slaapkamer met sauna, eigen badkamer (inloopdouche, WC en wastafel) en buiten ingang. Buiten douche en WC.- Restaurant – Entree met WC en douche (geschikt voor minder valide personen), restaurantzaal van 52 m2 met daarnaast en volledig ingerichte professionele keuken van 24 m2. Mezzanine van 30 m2 boven het restaurant. Buiten een pizza oven en een opslagruimte.- Gite 1 – In de toren naast het restaurant bevindt zich de gite met een eigen ingang – op de 1ste etage – woonkamer met open keuken en een badkamer en op de 2de etage een slaapkamer.- Gite 2 – op de begane grond – salon met open keuken, badkamer met WC, en een slaapkamer. 2de slaapkamer op de mezzanine.- Camping – 25 plaatsen plus 4 vaste tenten van 5 x 5 m plus overdekt terras. Zwembad van 5,5 x 10 met alarm en omheining. Twee sanitaire ruimtes – een met 2 douches, 2 Wc’s en 3 wastafels. Tweede ruimte met 2 Wc’s en 2 familie doucheruimtes. Afdak met 4 gootstenen en een wasmachine.- Schuren – Schuur met grondoppervlak van 145 m2 (met bovengenoemde sanitaire voorzieningen). Schuur van 100 m2 met schouw en etage over een deel van de ruimte. Schuur in slechte staat van 45 m2. Grote schuur van 275 m2.- Alle gebouwen zijn goed onderhouden en de daken van de woning, de gite, een schuur en het gebouw met de restaurant en de gite zijn vernieuwd. Het woonhuis is voorzien van olie gestookte centrale verwarming (vloerverwarming in de entree en de keuken), het restaurant en gite 1 hebben gasgestookte centrale verwarming en de 2de gite elektrische verwarming. Dubbel glas in alle woonruimtes en het restaurant. Twee septic tanks (in 2012 geïnstalleerd).Gelegen nabij het dorp Montaigu le Blin (1,7 km) met 2 restaurants en een bar. Geen directe buren. Winkels in Saint Gerand le Puy (4,9 km) en Lapalisse (11 km). Bien meuble.* Courtage voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 784.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers7
  • Referentie03007693

Locatie

Dit object ligt in Montaigu-le-Blin (03150), in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod