Advertentie publiceren

Karakteristieke boerderij in dorpslocatie met uitzicht op het platteland.

€ 197.000
Oppervlakte 200 m²
Perceel 3800 m²
Aantal kamers 7 kamers

A12078 – Deze prachtige boerderij in een dorpslocatie is vermoedelijk de oude boerderij van het kasteel. Het heeft vele originele kenmerken, ruime woonkamers, drie/vier slaapkamers en de mogelijkheid om de bewoonbare oppervlakte te vergroten. Het biedt een aantal bijgebouwen op een perceel van 3800m², en een prachtig uitzicht op het platteland.
Het is slechts 4km naar het dorp Bellenaves waar u alle dagelijkse voorzieningen heeft. Op 20km afstand ligt de historische stad Gannat met een grote verscheidenheid aan voorzieningen. De woning is omgeven door vele mooie steden en dorpen, rivieren, meren en bergen, oude kerken en bourbonnais kastelen, dus genoeg te bieden. Een geweldig gebied voor natuurliefhebbers.
Treinstation in Bellenaves, routes naar Montluçon en Clermont-Ferrand.
A71 snelweg in zuidelijke richting bij Ebreuil (10km) en in noordelijke richting bij Montmarault (26km). Het kuuroord Vichy via de A719 (40 km).
De internationale luchthaven van Clermont-Ferrand ligt op 54 km.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 197.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A12078

Locatie

Dit object ligt in Naves (03330), in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod