Huis verkopen

Pittoresk landgoed, groot huis en bijgebouw, rivier en waterval, zwembad. Idyllische locatie.

€ 397.500
Oppervlakte 305 m²
Perceel 8146 m²
Aantal kamers 9 kamers

A23321ABR03 – Dit pittoreske huis ligt in een idyllische omgeving en biedt ruime kamers met veel natuurlijk licht. Met 6 slaapkamers en 4 badkamers, een gastenverblijf, een verwarmd zwembad en een garage. Oorspronkelijk een molen en door de jaren heen uitgebreid, ligt dit huis in een eigen park van ongeveer 8000m², met volwassen bomen en struiken, een rivier die er doorheen stroomt en een waterval.
Gelegen aan de rand van de middeleeuwse stad Montluçon waar veel activiteiten te doen zijn. Op slechts 5 km van de supermarkten en 7 km van het centrum van Montluçon. Montluçon heeft een goede busdienst en een treinstation.
Informatie over risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 397.500
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A23321ABR03

Locatie

Dit object ligt in Prémilhat (03410), in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod