Advertentie publiceren

Object in de Allier, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 590.000
Oppervlakte 482 m²
Perceel 1 m²

Schitterende voormalige abdij daterend uit de 12de eeuw met prachtige gewelfde ruimtes gelegen op een perceel van 1 ha met aangrenzend stroompje. Het geheel is ingeschreven als historisch monument en is geschikt als familiewoning of voor gebruik voor een toeristische activiteit. Gelegen tussen Vichy (15 km) en Saint Pourcain sur Sioule (11 km). Mogelijkheid tot aankoop van een 2de gebouw met restaurant en chambre d’hote kamers, informatie op aanvraag.De indeling is als volgt; Op de begane grond – Gewelfde entreehal van 46 m2 met tomette vloer met aan weerszijde een gewelfde receptiezaal (91 en 116 m2), beiden met tomette vloeren en een met prachtige monumentale openhaard. Op de 1ste etage, toegankelijk via een mooie natuurstenen buitentrap, bevindt zich een prive appartement van 212 m2. Het appartement bestaat uit een zeer ruime entreehal van 35 m2, keuken, eetkamer, woonkamer van 49 m2, bureau, badkamer met WC, 4 slaapkamers en een 2de WC. Ruim overdekt terras voor de woning met zicht op de binnenplaats.Het gebouw is in goede staat en goed onderhouden. Verwarming in de abdij is via geothermie met vloerverwarming op de begane grond en radiateurs op de etage.Rustig gelegen in de gemeente Saint Didier La Foret in een gehucht van 2 woningen en binnen makkelijk bereik van Saint Pourcain sur Sioule, een gezellig wijnstadje en de elegante thermale badplaats, Vichy.* Courtage voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 590.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers4
  • Referentie03007888

Locatie

Dit object ligt in Saint-Didier-la-Forêt (03110), in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod