Advertentie publiceren

Object in de Allier, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 234.000
Oppervlakte 160 m²
Perceel 30.41 m²

Mooi domein van 30 ha met te renoveren woning, natuurstenen schuur en grote hangar van 720 m2 met 4 paardenboxen. Ideaal voor een activiteit met paarden.De indeling is als volgt; Woning met een grondoppervlak van 80 m2 met op de begane grond, keuken, woonkamer, badkamer, WC en 2 kleine kamertjes. Hierboven een zolder, welk verbouwd kan worden naar woonruimte, bereikbaar via een buitentrap. Natuurstenen schuur met een grondoppervlak van 115 m2, het dak moet vernieuwd worden. Grote hangar van 720 m2 met 4 paardenboxen. Terrein van 30 ha, gelegen rondom de woning, omheind voor paarden met water op bijna alle weilanden. Waterput, diverse waterbronnen en een vijver.De woning is niet bewoonbaar en moet geheel gerenoveerd worden, inclusief het dak. De grote hangar is in goede staat en direct bruikbaar.Gelegen in de gemeente Saint Hilaire met enkele voorzieningen in het dorp op 2,5 km afstand. Overige voorzieningen in Bourbon l’Archambault op 14 km afstand en op 30 km van de stad Moulins.* Courtage voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 234.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers2
  • Referentie03007853

Locatie

Dit object ligt in Saint-Hilaire (03440), in Allier (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod