Huis verkopen

Prachtig landgoed met vrij uitzicht in de Ardeche met 3.3 ha grond

€ 765.000
Oppervlakte 620 m²
Perceel 33.000 m²
Aantal kamers 9 kamers

Deze prachtige villa met weids uitzicht is gelegen in de Ardèche, in het dorpje Silhac. Het totale landgoed heeft een oppervlakte van 33000 M2, waarvan 600m2 is bebouwd.

Op de benedenverdieping bevindt zich een grote hal/entree met toilet en douche. Daarnaast zijn er beneden nog drie grote ruimtes, die ingericht kunnen worden als o.a. B&B, studio of atelier met een aparte ingang. An de andere kant bevindt zich een grote garage. Via een brede eikenhouten trap bereikt men de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich: een luxe woonkeuken met twee terrassen, twee slaapkamers, een grote woonkamer (met openhaard) die grenst aan het derde en grootste terras van de villa, een badkamer met toilet en een tweede toilet. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een serre met uitzicht op het hoofdterras. Vanuit alle kamers heeft men een prachtig uitzicht op de aangrenzende bossen, bergen en landrijen.

De villa ligt op ca 650 m hoogte (AP) op een vlak terrein met volop mogelijkheid om bijgebouwen te realiseren maar ook bijvoorbeeld een zwembad of een carport . Via een zijweg kom je op een hoger gelegen, nu nog bebost, perceel van maar  liefst 7800 M2, wat deel uit maakt van het geheel en waarvoor eventueel bouwvergunningen kunnen worden aangevraagd.

In de nabije omgeving liggen meerdere pittoreske dorpen. Het grootste dorp, Vernoux en Vivarais, ligt op 7 km van de villa. Hier vindt je alle voorzieningen zoals, winkels, supermarkt, bouwmarkt, scholen, kliniek, enkele restaurants en cafés en een meer om aan te recreëren. Op 40 km afstand ligt de grote stad Valence, direct aan de Route du Soleil.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 765.000
 • Type objectHuis
 • Kamers9
 • Slaapkamers2
 • Badkamers3

Faciliteiten

  Balkon
  Garage

Locatie

Dit object ligt in Silhac (07240), in Ardèche (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Ruud Toussaint


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod