Advertentie publiceren

Object in de Cantal, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 493.500
Oppervlakte 342 m²
Perceel 1 m²

Oude boerderij in de Auvergne, volledig gerestaureerd met smaak, goede kwaliteit materialen en respect voor het milieu. Deze woning is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving zonder directe buren.Gebouwd in de 19e eeuw op een perceel van circa 10.000m2, het huis bestaat uit in totaal 14 kamers. De inkomhal met hoog plafond leidt naar een woonkamer van 40 m2, met een grote oude open haard en toegang naar een terras van 38 m2 aan de achterzijde van het gebouw. Een prachtig panorama met de sereniteit van het Cantalgebergte en de onmetelijkheid van het Sancy-massief zijn vanaf deze plek te bewonderen. Voorts bevindt zich op de begane grond een kamer van 70m2 die gebruikt wordt als woonkamer /eetkamer met open keuken en bijkeuken. Deze leefruimte heeft een open haard met inbouwkachel en een binnen barbecue. In totaal zijn er 3 slaapkamers op de begane grond, met een oppervlakte variërend van 14 tot 20m2, alle voorzien van badkamers. Op de 1ste etage leidt een enorme overloop van 51m2 naar 3 verdere slaapkamers van 15 tot 20m2. Het tuinniveau, dat zich over de gehele oppervlakte van het huis bevindt (220m2), was ooit een stal. Het wordt momenteel gebruikt als werkplaats, opslag, kelder en stalling voor paarden. Deze ruimte is open voor verdere ontwikkeling/verbouwing naar woonruimte. Een bijgebouw grenzend aan het hoofdgebouw is verbouwd naar een gezellige zelfstandige accommodatie met slaapkamer, badkamer en mezzanine. Een verdere aanbouw moet alleen binnen nog afgewerkt worden om bruikbaar te zijn. Een kleine vijver met helder water voegt een vleugje charme toe aan dit grote landgoed in de Cantal.Gelegen op een paar minuten van een typisch Auvergne stadje met zijn lokale winkels en feodale ruïnes. De nabijheid van Salers (een van de mooiste dorpen van Frankrijk) en een ongerepte natuurlijke omgeving zorgen voor een belangrijke toeristisch activiteit en garanderen de duurzaamheid van een chambre d&rsquohote activiteit, waar deze typische woning zeer goed voor is geschikt.* Courtage voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 493.500
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers8
  • Referentie03007809

Locatie

Dit object ligt in Le Monteil (15240), in Cantal (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod