Advertentie publiceren

Object in de Cantal, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 895.000
Oppervlakte 960 m²
Perceel 23.65 m²

Dit 19e-eeuwse kasteel, gebouwd op de ruïnes van het gelijknamige kasteel, te weten de overblijfselen van het kasteel genaamd Aubijoux, zal u verleiden met zijn geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw, zijn omgeving en zijn 24 hectare groot park met meerdere boomsoorten, bestaande uit weide, bos en weiland.De originele dubbele toegangsdeuren leiden naar een entree, hier komt zonder twijfel de geest van het huis met name naar voren in de eetkamer en de woonkamer met parketvloer, voorzien van een prachtige open haard, aansluitend de volledig uitgeruste keuken en water kenmerk. Toegang tot de eerste verdieping, met 6 slaapkamers, is via een houten trap en op de 2e verdieping zijn er ook 6 slaapkamers (te renoveren). Grote kelder met keuken en kelder.Dubbele garage en bijgebouw.Leien dak in uitstekende staat. Werkzaamheden: centrale verwarming en renovatie van de slaapkamers op de 2de etage.Marcenat ligt op ongeveer 80 kilometer van Clermont-Ferrand en Aurillac. Dit dorp ligt ten noorden van Cantal, in het Cezallier-massief, en in het hart van het vulkanenpark van de Auvergne. Bien meuble.* Courtage : 4.99% inclusief BTW en inbegrepen in de vraagprijs voor de rekening van de koper (852 500 € exclusief de courtage).

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 895.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers7
  • Referentie03007839

Locatie

Dit object ligt in Marcenat (15190), in Cantal (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod