Advertentie publiceren

Huis met drie slaapkamers en schuur, renovatie nodig. Met garage en grote tuin.

€ 31.600
Oppervlakte 85 m²
Perceel 890 m²
Aantal kamers 5 kamers

A15945 – Een geweldige kans om een huis en schuur te kopen in een rustig dorp. Het huis moet worden verbouwd door decoratie en herindeling. De schuur moet gerenoveerd worden en een nieuw dak krijgen. De garage is in zeer goede staat.
Bij de ingang van het hoofdhuis is de keuken (18 m²) met oude keramische gootsteen. De drie slaapkamers zijn allemaal van goed formaat, moeten opnieuw worden ingericht, maar hebben goede muren en vloeren. Een kleine salon/ontvangstruimte (12m²). Er is een grote zolder en opslagruimte onder het huis van 85 m². De opslagruimte onder het huis bevat de warmwater- en verwarmingsketels. Het traditionele schuurdak is gedeeltelijk ingestort en moet opnieuw worden gebouwd. Het huis en de schuur zouden zeer geschikt zijn voor een groot familiehuis of gîtes. De grote tuin ligt aan de zij- en achterkant van het huis, inclusief de garage.
Het dorp heeft een bar, restaurant en Epiciere, andere lokale voorzieningen zijn te vinden in Condat en Marcenant.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 31.600
 • Type objectHuis
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • ReferentieUF-A15945

Locatie

Dit object ligt in Saint-Bonnet-de-Condat (15190), in Cantal (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod