Advertentie publiceren

Eigendom met bar en restaurant, ook accommodatie klaar voor conversie en grote schuur.

€ 136.250
Oppervlakte 160 m²
Perceel 180 m²
Aantal kamers 9 kamers

A04149 – Bar en restaurant met een IV-vergunning, gelegen in een mooi dorp in de Cantal, met een fantastisch uitzicht over het platteland. De bar en het restaurant hebben een capaciteit van 50 personen, met een professionele keuken en opslagruimte voor voedsel. Er is een rolstoeltoegang en voorzieningen.
De eerste en tweede verdieping zijn toegankelijk via een aparte ingang aan de achterzijde van het restaurant. De eerste en tweede verdieping zijn volledig open, de huidige eigenaars zijn begonnen met de renovatie van het pand om maximaal vijf slaapkamers, een lounge en een keuken mogelijk te maken. Voorgestelde gebieden zijn verdeeld in keuken / eetkamer (38,7 m²), met toegang tot een verhoogd zonneterras. Er is sanitair voor twee doucheruimtes en toiletten, evenals ruimte voor twee of drie slaapkamers. De bovenste verdieping is ongeveer 114 m², met ruimte voor nog meer slaapkamers en een zithoek.
Buiten is de tuin, met een fantastisch uitzicht op het platteland. De schuur heeft twee verdiepingen van 87 m² elk, momenteel gebruikt voor opslag, maar er is de mogelijkheid om de schuur te ontwikkelen in gites

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 136.250
 • Type objectOnbekend
 • Kamers9
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A04149

Locatie

Dit object ligt in Védrines-Saint-Loup (15100), in Cantal (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod