Huis verkopen

Instapklare Provençaalse woning !

€ 745.000
Oppervlakte 244 m²
Perceel 4600 m²
Aantal kamers 9 kamers

Provençaalse woning op slechts 6km van Buis-les-Baronnies.

Bewoonbare oppervlakte van 244m². Op het gelijkvloers: mooie inkomhal met trap, woonkamer van 54 m² met toegang tot 2 terrassen en vernieuwde keuken van 14 m². Tevens wc een dubbele garage met fietsenstalling, wasruimte en voorraadplaats (totaal 70m²).
Op eerste verdieping vier slaapkamers waarvan twee met douche/wc (2x18m²) en één met bad/wc en dressing (31m²). Eveneens op de eerste verdieping een appartement met toegang via de hal of via privé-terras van 18m². Dit heeft een ruime woonkamer/keuken, 2 slaapkamers van 11m² en 15m² alsook apart toilet en badkamer met douche en dubbele wastafel.

Verzorgde tuin van 4600m2. Verwarmd zwembad 11 x 5 met mooi uitzicht. Poolhouse met berging en tuinhuis aan de moestuin. Ingerichte zomerkeuken met zithoek. Verder, parking, petanqueterrein.

Extra: zonneboiler water

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 745.000
  • Type objectHuis
  • Kamers9
  • Slaapkamers6
  • Badkamers4
  • Referentieparticulier

Faciliteiten

  Centrale verwarming
  Garage
  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Eygaliers (26170), in Drôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Agnes Paesen


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod