Advertentie publiceren

Mirabel en Blacons, 2 huizen met een prachtig uitzicht over de vallei van de Drôme en de 3 Becs.

€ 585.000
Oppervlakte 175 m²
Perceel 4367 m²
Aantal kamers 8 kamers

A16203 – Dit pand ligt op een heuvel, dicht bij het dorp, en biedt een prachtige woonomgeving en een uitzonderlijk uitzicht. Het bevat twee huizen.
Een charmant en aangenaam huis van 122 m² uit de jaren ’70 dat in 2015 een renovatie onderging. Het is uitgerust met fotovoltaïsche panelen voor eigenverbruik en doorverkoop van de niet verbruikte, geïnstalleerd in 2018. Dit huis heeft 4 slaapkamers, waarvan één met een onafhankelijke ingang die kan worden gebruikt als een professionele ruimte.
Het tweede huis van 53 m² is gebouwd in 2017, volgens de RT2012 normen. De begane grond bestaat uit een grote woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer. De mezzanine kan gebruikt worden als kantoor of slaapruimte. Het heeft een mooi terras aan de zuidkant en een klein tuingedeelte aan de zijkant. Dit huis wordt momenteel verhuurd.
Het huis is zowel aantrekkelijk als hoofdwoning als vakantiewoning, met huurinkomsten en een huismeester ter plaatse.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 585.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16203

Locatie

Dit object ligt in Mirabel-et-Blacons (26400), in Drôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod