Advertentie publiceren

Villa la Source bij Château des Gipières in Montbrun les Bains

€ 385.000
Oppervlakte 180 m²
Perceel 450 m²
Aantal kamers 6 kamers

Authentiek woonhuis (koetshuis) dat onderdeel uitmaakt van het landgoed Château Gipières voorzien o.a. met buiten zwembad.

Het woonhuis bestaat uit 180 m2 woonoppervlakte. Het huis heeft 2 privé parkeerplaat-sen en 380 privétuin en 70 m2 dakterras. Het huis heeft zicht op de Mont Ventoux en ligt op loopafstand van de thermen (250 meter) en het dorp Montbrun les Bains (500 meter). Op de begane grond is er momenteel 45m2 ruimte voor een kantoor ingericht en een T2 appartement met woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer met toilet.

Op de 1e verdieping is er woonruimte van 90 m2. Een ruime woonkamer, een aparte keuken, twee slaapkamers en een badkamer en toilet. Vanuit de deuropening is er toegang tot het privé terras van 70 m2.

Het woonhuis maakte deel uit van het landgoed van Château Gipières. Dit geeft toe-gang tot de gemeenschappelijke faciliteiten waaronder het buiten zwembad. Jaarlijkse servicekosten bedragen ca. € 3.500 per jaar.

Faciliteiten:
Buitenzwembad
Privé parking
Privé tuin 380 m2 + dakterras 70m2
Tennisbaan

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 385.000
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Montbrun-les-Bains (26570), in Drôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Redactie Maison en France

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod