Huis verkopen

Evian-les-Bains, prachtig uitzicht op het meer van Genève vanuit dit nieuwbouw appartement op de tweede verdieping.

€ 399.700
Oppervlakte 70 m²
Aantal kamers 3 kamers

A04961 – Het prachtige uitzicht over het Meer van Genève vanuit dit fantastische off-plan appartement zal niets minder dan magisch zijn. In de zomer kunt u de zon zien ondergaan achter het Jura gebergte aan de overkant terwijl u geniet van een drankje na het werk. In de winter kunt u ’s ochtends genieten van uw koffie terwijl u naar de besneeuwde toppen van de Jura kijkt. Uitzonderlijke omgeving met panoramisch uitzicht op het meer van Genève (Lac Léman). Balkon aan het meer met glazen balustrades om het uitzicht te maximaliseren. Relatief kleine ontwikkeling van 22 appartementen verdeeld over 2 individuele gebouwen. Versterkte isolatie volgens de huidige milieunormen (RT 2012). Gasverwarming met individuele boilers. Royale woonruimten met een maximale lichtinval. Op korte afstand van Genève en Lausanne. Gemakkelijke toegang tot skiën.
Dit appartement bestaat uit een ruime open keuken woonkamer van 36 m2, twee slaapkamers en een badkamer.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 399.700
  • Type objectOnbekend
  • Kamers3
  • Slaapkamers2
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A04961

Locatie

Dit object ligt in Évian-les-Bains (74500), in Haute-Savoie (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod