Advertentie publiceren

Hoogwaardig nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers en tuin te koop St Pierre dicht bij Annecy en Genev

€ 353.000
Oppervlakte 91 m²
Aantal kamers 4 kamers

A05524 – Een hoge kwaliteit modern off plan ontwikkeling in de Franse Alpen. Dit is een mooi, modern, licht appartement met 99 m2 open plan living en een grote tuin (ook 99m2) plus terras (18m2). Gelegen in het hart van het project, kunt u genieten van het berglandschap vanuit uw woonkamer op het zuiden, de tuin en de aangelegde tuinen.
Bij het betreden van het appartement bevinden de slaapkamers zich aan de linkerkant en de open woonkamer aan de rechterkant (33m2). Deuren leiden naar een privé terras en een tuin met een extra leefruimte van 99m2 in de zomermaanden. Dit is een eind-/hoekflat met een tuin rondom aan de zuidkant, die enorm profiteert van daglicht en zon. De hoofdslaapkamer heeft een douche ensuite en een grote inloopkast. Verder nog 2 slaapkamers, een badkamer en een aparte WC. Een gemakkelijke toegang vanuit de keuken naar het terras vergroot de ruimte.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 353.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A05524

Locatie

Dit object ligt in Saint-Pierre-en-Faucigny (74800), in Haute-Savoie (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod