Huis verkopen

Boerderij voor volledige renovatie : huis, schuur, garage, 3 aanleunwoningen, oude oven, terras, agricul

€ 297.000
Oppervlakte 300 m²

A21730JDN38 – Voormalige boerderij met schuur, garage en andere bijgebouwen beschikbaar voor complete renovatie. Gelegen in een rustig gehucht in de buurt van St. Laurent du Pont, is het object een herontwikkelingskans om het perfecte nieuwe huis op het platteland te creëren of voor een potentieel toeristisch bedrijf in het Chartreuse Natuurpark.
Het object biedt een geweldige kans om een voormalig boerenhuis te herontwikkelen tot een huis van ongeveer 300m² naar ontwerp van de nieuwe eigenaar en met meer dan 2000m² grond. De installatie van een nieuw zwembad is mogelijk. Voorbeeldplannen van de architect zijn beschikbaar.
Potentieel voor een chambres d’hôtes of ‘gite’ verhuur.
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 297.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers1
  • ReferentieUF-A21730JDN38

Locatie

Dit object ligt in Saint-Laurent-du-Pont (38380), in Isère (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod