Huis verkopen

Huis in de Puy-de-Dôme, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 179.000
Oppervlakte 170 m²
Perceel 3532 m²
Aantal kamers 10 kamers

TE KOOP Leuke vrijstaande woning met apart gedeelte dat gebruikt zou kunnen worden voor chambre d’hotes of gites. Het bevindt zich in de Puy-de-Dome, Auvergne en heeft een schitterend uitzicht. Deze voormalige boerderij ligt in een piepklein gehucht in de buurt van Ambert in een bosrijke omgeving in het parc Naturel Regional Livradois-Forez.

Via de entree komt u binnen in de woonkamer met pellet-kachel. Vanuit de woonkamer komt u in de badkamer met toilet. Via een overloop komt u in een ruime keuken terecht, die weer is verbonden met de oude schuurruimte die nu als recreatieplek dient, maar prima kan worden verbouwd naar woonruimte. De ramen daarvoor zijn al geplaatst.
Ook vanuit de woonkamer gaat de trap omhoog naar twee verdiepingen met op elke verdieping drie kamers. Onder het huis is er een grote schuurruimte en een kelder.

Het bijbehorende terrein is ruim 3500 m2 en bevindt zich rondom de woning. De fosse septic is op norm. Je hebt er een prachtig uitzicht over de bergen van de Puy-de-Dome.

Vraag voor meer info en foto’s onze brochure aan.

Op ± 14 km van Ambert, ± 950 km vanaf Utrecht, ±800 km vanaf Brussel, ±480 km vanaf Parijs.

Dit object wordt u aangeboden door Sympa Immobilier en Inter-France.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 179.000
  • Type objectHuis
  • Kamers10
  • ReferentieV7148

Locatie

Dit object ligt in Grandrif (63600), in Puy-de-Dôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Inter-France


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod