Advertentie publiceren

Object in de Puy-de-Dôme, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 263.000
Oppervlakte 215 m²
Perceel 4.66 m²

Prachtige maison bourgeois gelegen op een perceel van 4,7 ha met 2 te renoveren woningen en vele bijgebouwen. De woning biedt veel karakter maar dient volledig gemoderniseerd te worden. Ideaal voor een chambre d’hote of gite activiteit.De indeling is als volgt; Hoofdwoning (215 m2) – op de begane grond – ruime entreehal met open zithoek, bureau, salon met parketvloer en openhaard, eetkamer met parketvloer, keuken en WC. Op de 1ste etage – overloop leidend naar 5 slaapkamers, waarvan een met dressing en wastafel, en een badkamer met WC. Op de 2de etage – een zolder met diverse kamers. Kelder onder de gehele woning. Bijgebouwen; 2 te renoveren woningen, een van 88 m2 en een van 124 m2. Garage van 19 m2, 2 ateliers (38 & 85 m2). Schuur van 320 m2 met daarnaast open hangar van 111 m2. Voormalige varkensstallen van 34 m2 en een opslagruimte van 71 m2. Het terrein van 4,7 ha is deels in gebruik door een boer (ongeveer 1,6 ha in gepacht).De woning is gebouwd rond 1890 en biedt olie-gestookte centrale verwarming. De leien op het dak van de woning moet vervangen worden, de dak structuur is in goede staat. Het dak van een van de te renoveren woningen is geheel vernieuwd. De septic tanks moten vervangen worden.Gelegen in de gemeente Paslieres, met vele winkels en voorzieningen in Puy Guillaume op slechts 2 km afstand. De stad Thiers met toegang tot de A 89 ligt op 13 km en de stad Vichy op 23 km.* Courtage voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 263.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers5
  • Referentie03007866

Locatie

Dit object ligt in Paslières (63290), in Puy-de-Dôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod