Advertentie publiceren

Object in de Puy-de-Dôme, Auvergne-Rhône-Alpes

€ 379.000
Oppervlakte 450 m²
Perceel 1.99 m²

Prachtige geheel gerenoveerde watermolen met apart molenaarshuisje op een terrein van 2 Ha met rivier en waterrechten. De renovatie is met zorg uitgevoerd en met behoudt van vele authentieke onderdelen waardoor de woning een unieke uitstraling heeft gekregen. Het hoofdhuis heeft een zeer royaal bewoonbaar oppervlakte van circa 386 m2 en kan worden gebruikt als 2 aparte woningen. Ideaal voor een toeristische activiteit of als gebruik als woning voor meerdere families.De indeling is als volgt; Voormalige watermolen bestaande uit 4 verdiepingen, met op de begane grond – Grote woonruimte van ongeveer 88 m2 met open keuken en openslaande deuren naar de tuin, en een kantoor/slaapkamer. Hierboven bevindt zich een etage met 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en douche. De bovenste 2 etages kunnen worden gebruikt als zelfstandige woning met eigen ingang. Op het 1ste niveau een ruime woonkamer met open keuken, een af te maken ruimte en een wasruimte met WC. Hierboven bevindt zich een verdieping met 4 slaapkamers en een badkamer. Alle originele molen elementen zijn behouden en zijn ingebracht als elementen van het decor van de woning waardoor het geheel een unieke charme uitstraalt. Naast de woning bevindt zich een aparte woning van 64 m2 met op de begane grond een woonruimte met open keuken en een badkamer, en op de 1ste verdieping, 2 slaapkamers. Gelegen op een terrein van bijna 2 Ha, voornamelijk bosgrond, met een riviertje, 2 houten bijgebouwen (opslag en atelier) en een klein natuurstenen bijgebouwtje.De woning is geheel gerenoveerd met dubbele beglazing en voorzien van hout-gestookte centrale verwarming.Zeer rustig gelegen op ongeveer 10 minuten afstand van het charmante dorpje St Gervais d’Auvergne, met diverse winkels en voorzieningen, in het Combrailles gebied van de Auvergne.* Courtage voor rekening van de verkoper.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 379.000
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers9
  • Referentie03007848

Locatie

Dit object ligt in Saint-Gervais-d'Auvergne (63390), in Puy-de-Dôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Auvergne Properties

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod