Advertentie publiceren

Oud huis met zes slaapkamers (205 m²), twee keukens, drie woonkamers, en doucheruimte. Garage en

€ 249.000
Oppervlakte 205 m²
Perceel 3658 m²
Aantal kamers 12 kamers

A06078 – Dit oude dorpshuis is klaar om te worden heringericht tot een groot familiehuis of drie aparte gîtes.
De oorspronkelijke ingang is aan de zijkant van het huis, deze leidt naar een zitkamer (38 m²), met een nieuwe stenen vloer en een originele grote stenen open haard. Aan de linkerkant is de oorspronkelijke bakkerij met oven, die klaar is om te worden verbouwd tot keuken en bijkeuken en toegang tot het tuinterras, met uitzicht op de rivier. Er is een aparte proviandkelder en een geïntegreerde garage (met verwarming en brandstofopslag).
Twee aparte trappen leiden naar de eerste verdieping, met een grote woonkamer, (42,5 m²) met originele open haard en houten vloer.
Er is een gang die de twee woningen scheidt, met een doucheruimte op de benedenverdieping. Het tweede huis kan worden bereikt vanaf de wegkant, met een grote keuken (23 m²) en woonkamer (30 m²), beide kamers hebben een trap naar de eerste verdieping, beide met twee slaapkamers en een kleine badkamer.
De tuin heeft een eigen rivieroever met 50 meter strand.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 249.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers12
 • Slaapkamers6
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A06078

Locatie

Dit object ligt in Valbeleix (63610), in Puy-de-Dôme (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod