Advertentie publiceren

Schitterend appartement met drie slaapkamers en twee badkamers op de 1e verdieping met balkon in dit stijlvolle nieuwbouwproject.

€ 389.000
Oppervlakte 89 m²
Aantal kamers 4 kamers

A06702 – Een oase van rust in een prachtige natuurlijke omgeving, dit dorp is gewild om zijn rust. Ongeveer 5 km ten noorden van Villefranche-sur-Saone. Deze residentie op mensenmaat bestaat uit 24 appartementen in twee gebouwen. De begroeide daken geven het een uniek element, perfect aangepast aan de natuurlijke omgeving van de site. De woningen worden verbonden door twee inkomhallen die door de architect zijn ingericht. De woningen bestaan uit duplexen met één tot drie slaapkamers en zelfs een gelijkvloers appartement met vier slaapkamers en een eigen ingang. Grote, lichte kamers, gedecoreerd met kwaliteitsmeubels en -armaturen. Elk appartement heeft zijn eigen royale buitenruimte die uitkijkt over het park of het centrum van het terrein: terrassen op de begane grond, privétuinen, balkons of dakterrassen. De liften zijn beveiligd met toegang vanaf de begane grond en de ondergrondse parkeergarage. Berging voor fietsen / kinderwagens.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 389.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A06702

Locatie

Dit object ligt in Arnas (69400), in Rhône (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod