Huis verkopen

Uitzonderlijk luxe appartement met 2 slaapkamers te koop in Chassagny, ten zuiden van Lyon in een volledig gerenoveerd

€ 454.500
Oppervlakte 65 m²
Aantal kamers 3 kamers

A04312 – 20 minuten van Lyon, Luxe 3-kamer appartement van 65.20 m², in het hart van een geklasseerd 16e eeuws historisch kasteel, genietend van de Historische Monument belasting, 100% belastingvrijstelling. Gelegen op het zuiden en westen met een adembenemend uitzicht op het Pilat gebergte, dit zeer ruime appartement is een echte showcase. Woonkamer / ingerichte keuken van 29,52 m², twee grote slaapkamers van 12 m², een badkamer van 7,03 m². Dit is een onverwachte kans om uw naam op te nemen in de inventaris van dit prachtige erfgoed en zijn fabelachtige geschiedenis … door de aankoop van dit topappartement van het type T3 (2 slaapkamers) met een majestueuze entree uitgebreid door zijn uitzicht in de kasteeltuinen. Deze woning op de bovenste verdieping biedt het comfort van een moderne residentie, inclusief domotica en twee parkeerplaatsen (waarde € 24.000), klaar om u te verwelkomen in de herfst van 2024.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 454.500
  • Type objectOnbekend
  • Kamers3
  • Slaapkamers2
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A04312

Locatie

Dit object ligt in Beauvallon (69700), in Rhône (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod