Advertentie publiceren

Karakteristiek huis in een bucolische omgeving. 5 slaapkamers, 288m2 woonoppervlak met grote leefruimtes.

€ 1.870.000
Oppervlakte 288 m²
Perceel 4400 m²
Aantal kamers 8 kamers

A13215 – In de gemeente Saint Cyr au Mont ‘d’or, een 17e eeuws huis gerenoveerd om een familie omgeving te bieden om te delen met vrienden.
Gelegen op 5 minuten van het dorpscentrum en zijn voorzieningen, dit pand van 288m2 woonoppervlak en 140m2 aan verbouwbare bijgebouwen (voormalige flats), komt uit op een prachtig bebost park. Op de eerste verdieping vindt u een gezellige keuken die uitkomt op een woonkamer met open haard, een grote woonkamer met houtkachel, een slaapkamer, een kantoor en een doucheruimte. Aparte WC, garderobe. Op de eerste verdieping, vier slaapkamers, een wasruimte, een bibliotheek/bioscoopkamer, een badkamer en een onafhankelijk toilet.
Op het terrein van 4400m2 met verschillende soorten, waarvan sommige meer dan honderd jaar oud zijn, kunt u genieten van een groot terrasgedeelte uit het zicht en een moestuin. Aanwezigheid van een functionerende waterput.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.870.000
 • Type objectHuis
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A13215

Locatie

Dit object ligt in Saint-Cyr-au-Mont-d'Or (69450), in Rhône (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod