Huis verkopen

T2 in Ste Foy Les Lyon in een high-end residentie, appartement met groot terras en 131 m² tuin

€ 329.000
Oppervlakte 55 m²
Aantal kamers 2 kamers

A04969 – (69110) Sainte Foy Les Lyon, allée Claude Farrère, 2 kamers (T2 – een slaapkamer) 55 m² + terras van 21 m² + tuin van 55 m². Op de begane grond.
Ideaal gelegen in het hart van deze rustige en zeer dynamische stad, dit zuid-westen gelegen, ruime en lichte appartement biedt diensten van hoge kwaliteit in de kleine residentie “Séquencia” met 22 appartementen. Gelegen in een natuurlijke omgeving, heeft het appartement een woonkamer van 32 m², een slaapkamer van 12 m² en een badkamer met aparte WC.
Met 3 grote openslaande deuren en een ideale ligging op het zuiden en westen, geeft uw toekomstige woonkamer direct toegang tot het terras en de tuin; een ideale organisatie van de ruimte om het hele jaar door te genieten van de geringste zonnestraal en om maaltijden te nuttigen met familie of vrienden op het terras of in de tuin.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 329.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers2
  • Slaapkamers1
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A04969

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Foy-lès-Lyon (69110), in Rhône (regio Auvergne-Rhône-Alpes).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod